Ceset 2012 tr-TR

Ceset (2012)

(Gerilim - Gizem)
2012
IMDB
7.6
(66) 4 336 0 5
328
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
66 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
33b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
24 Aralık 2017

Yine nefis bir İspanyol filmi ile size sesleniyorum ve hepinizi İspanyol filmi aşığı yapma konusunda kararlıyım. Müthiş senaryosu ile sizi ekrana kilitlerken bir de hiç beklemeyeceğiniz yerden golü 90'a çakıyor filmimiz. Şanslısınız size böyle nefis zaman geçireceğiniz film tavsiye eden biri var, benim yoktu... Şaka bir yana, gerim gerim gerileceğiniz gizem dolu bir film izleyeceksiniz. Sonlarına doğru kalbinizin hızla attığı filmler vardır ya, heh işte bu filmi de o listeye ekleyin hemen. E hak ediyor.. Her filmde olduğu gibi biraz sabrettiğiniz anda nefis bir film izleyecek, hafızanıza, ruhunuza nefis sahneler kazıyacaksınız. Hadi tadını çıkarın!

Ceset - El Cuerpo

filmine yorum yap!
Melek K.
18 Ocak 2024
Çaylak
Başta sıkılıyorsun sonra bi kaç farklı senaryo düşünmeye başlıyorsun hatta ben bi ara adamın şizofren olduğunu bile düşünmeye başlamıştım ama güzeldi.
SPOILER [GÖSTER]
Ayfer E.
13 Kasım 2023
Çaylak
Heyecanla izliyorsunuz ama sonunda ehh işte dedirtti. Bilemedim.
Alperen
27 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Sonu güzel, cidden fena ters köşe yapıyor ama filmin kalan kısmına sırf bunun için katlanılır mı, emin değilim. Önermek ile önermemek arasında kaldığım bir film.
aminoasit
08 Ocak 2023
Çaylak
Klasikleşti artık ispanyol gizem filmleri.. Bu film de 'El Clasico' tadında bir şey.
muhammed V.
28 Aralık 2022
Klasik ispanyollar işte. Zamanın ötesinde bir film... TİK TAK!
Hacer Ö.
17 Aralık 2022
Sıkı Üye
İspanyol filmlerini seviyorum.. Yine müthiş zekice kurgulanmış, size yorum yaptırıp kendi kendinizle çeliştiren muthiş bir film.. İzleyin.
Özgür A.
29 Ekim 2022
Çaylak
Çok güzel bir film. Filmin isminden dolayı korku filmi diye şüphe etmiştim ama değilmiş. Tıpkı "Görünmeyen Misafir" filmindeki gibi insanı şaşırtıyor.
şerifenur K.
06 Ekim 2022
Eğer bir psiko-gerilim filmi izliyorsanız ve bu bir İspanyol filmiyse hemen anlıyorsunuz. Bu da onlardan bir tanesi. Kasvetli bir öykü ardından dönen entrikalar... Film boyunca ipuçlarını kaçırmayın derim. İyi seyirler.
Bülent K.
04 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Uzun zamandır birisi size sürpriz yapmadı ve canınız bir sürpriz istiyorsa tam size göre bir film. Heyecanla izledikten sonra sürpriz de sonlu...Tavsiyedir. "Görünmeyen Misafir" filmi mi daha iyi yoksa bu film mi karar veremedim.
Pablo.Escobar
21 Nisan 2022
Sıkı Üye
Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden.. İzlemediyseniz hiç durmadan hemen izleyin.
Daha fazla yorum56
el cuerpo konusuel cuerpo izleel cuerpo yorumlarceset filmiceset filmi konusuispanyol filmleriispanyol filmi önerileribeyin yakan filmleroriol paulo filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.