Çin Seddi 2016 tr-TR

Çin Seddi (2016)

(Aksiyon - Fantastik)
2016
IMDB
6
(13) 4 96 0 5
83
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
1s 43dk
IMDB
6
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Ocak 2018

Tavsiyemi görür görmez ''Yapma Kaan, hani Hollywood tarzı uçuk filmleri getirmiyordun bize?'' dediğinizi duyar gibiyim. Fakat durum pek öyle değil. Hollywood esintileri olduğu doğru, fakat bu film benim için onlardan bir tık farklı. Gelin size bu farkı üç beş cümle ile anlatayım. Öncelikle üzerine basa basa söyleyeyim, bu Çin Seddi'ni konu alan bir belgesel değil. Bu sadece bir film. O yüzden sakın siz de hemen ''Çin Seddi işte ya, Türk saldırılarından korunmak için..'' olayına girmeyin. Ha konuşulur mu? Tabi ki, üzerine saatlerce konuşulabilir ama benim sizden istediğim bu konudan bağımsız olarak sadece filme odaklanmanız... ''Barut'' peşinde koşan batılı dostlarımız esir düşüp Çin Seddi'nde rehin tutuluyor. Fakat film size bununla beraber bir yandan da Çin Seddi'nin asıl kuruluş amacını da fantastik bir şekilde gösteriyor. Bu arada söylemem gerek, uzun zamandır böyle bir görsel şölen izlememiştim. Gerek renkleri, gerekse dönemin o atmosferi tam anlamıyla muazzam. Savaş tekniklerini saymıyorum bile... Aksiyonun bir an bile kesilmediği, farklı bir dünyada vurdulu kırdılı bir film izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Çin Seddi - The Great Wall

filmine yorum yap!
Pınar T.
07 Eylül 2023
Çok iyi, asla kaçırmayın izleyin. Cidden bazı saçma sahneler var ama film genel olarak baya iyi biz arkadaşlarla birlikte izlemiştik baya iyi bı filmi sevdiyseniz jumalji'yi de seversiniz onu da izleyin.
Ertuğrul U.
06 Eylül 2023
Sıkı Üye
Geçen yaz ailecek izlemiştik ve sevmiştik, özellikle son kısımları çok heyecan vericiydi. Biraz fazla abartılı kısımları var, adı üstünde fantastik ama güzeldi yani izleyin derim.
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Genelde Çin işi filmleri sevmem, öyle uçtu kaçtıları o kadar abartıyorlar ki izleyesi gelmiyor insanın ama işin içine biraz Hollywood girmiş. Fantastik film sevenler için izlenebilir, tadında bir film.
Hatice Ş.
07 Şubat 2022
Farklı tatları içinde barındıran efsane bir film olmuş bence.
Uğur S.
11 Temmuz 2021
Çaylak
Ön yargıyı bırakın ve filmin tadını doya doya çıkarın.
Serhat
14 Nisan 2020
Sıkı Üye
Görsel efektler güzel sayılır, bence puanı 6,5/10.
OverDose
01 Nisan 2020
Abartı ve hayal üstü kurguya rağmen, sürükleyici ve gayet güzel görselliğe sahip bir filmdi.
Arşivci
28 Mart 2020
Sıkı Üye
Aksiyonu ve görsel açıdan müthişti. Keyifle izlenir.
Mert E.
21 Mart 2020
Çaylak
Avrupa'da çeşitli krallıkların yanında paralı asker olarak savaşmış 2 arkadaş, Çin'in barutunu duyup yollara düşüyor. Çin'in binlerce yıllık efsanesini konu edinen film gerçekten çok güzel. Canavarlar biraz kalitesiz fakat diğer efektler filme uyum sağlamış diyebilirim. Orta Çağ temalı filmleri sevenlerin sıkılmadan izleyebileceği güzel bir film.
widight
08 Aralık 2019
Sıkı Üye
Matt Damon sen ne adamsın öyle! Müthiş bir oyunculuk çıkaran Matt Damon ile birlikte Çin Seddi'nin *sözde* kuruluş amacını anlatan, %25 bilim kurgu %75'i aksiyon olan bir film. Kaan'ın tavsiyelerine güvenin... Filme Puanım 10/10
Daha fazla yorum3
the great wall konusuthe great wall yorumlarthe great wall izleçin seddi filmifantastik filmlerfantastik film önerilerien iyi fantastik filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.