Çizgili Pijamalı Çocuk 2008 tr-TR

Çizgili Pijamalı Çocuk (2008)

(Dram)
2008
IMDB
7.8
(43) 4 314 0 5
309
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
43 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Şubat 2018
2. dünya savaşını işleyen pek çok film tavsiye ettim size burada, fakat her biri de 2. dünya savaşının farklı bir köşesinde savaşın farklı bir yüzünü işliyordu. Fakat daha önce savaşın bu köşesini bu kadar etkili anlatan başka bir filme rastlamamıştım. Bu arada adamlar 2. dünya savaşının her köşesinden ayrı bir film çıkarırken bizim bu destanlar yazılmış Anadolu topraklarımızdan neden böyle şeyler çıkmıyor, bu da tartışılır tabi... Şimdi, koca bir filmi bir çocuğun gözünden izleyeceksiniz. Fakat öyle bizim bazı yapımlardaki zeki, yaşından büyük cümleler kurması söylenen çocuklardan değil, burada tam anlamıyla bir çocuk izleyeceksiniz. Saflığı, dünyaya bakışı ve tavırları ile doğal olarak bir çocuk. Fakat çocuğumuzun babası bir Nazi komutanı ve belli sorumlulukları var. Bu sorumluluklardan biri de Yahudi kamplarını yönetmek için kampa yakın bir yere taşınmak ve görevini burada devam ettirmek... Fakat babası görevine bakadursun bu süre içinde çocuğumuzu sıkıcı ve arkadaşsız günler bekliyor. Tabi kendisine bir arkadaş bulması ile de bu evre de son buluyor. Fakat ya bu arkadaşı babasının türlü işkencelere maruz bıraktığı bir Yahudi çocuğu ise? İşte film tam da bunun üzerinden ilerliyor ve size savaşın en acı yüzünü yüzünüze tokat gibi çarpıyor.. Bana çarptı ve kendime gelemedim. Sonlarına doğru sizi daha fazla içine alacak, dramı harbi harbi yaşatacak ve etkisinden uzun bir süre çıkamayacağınız bir film. Tadını çıkarın.

Çizgili Pijamalı Çocuk - The Boy in the Striped Pyjamas

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
28 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Film çok güzeldi. Anlatmak istediği konu ayrı bir güzeldi etme bulma dünyası diyelim. Başkasına yapılırken sorun olmaz ama canına cananına yapılırken için acıyorsa orada duracaksın, sende insanlık yoktur...
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Film çok harikaydı ya.. Kitabını da okumuştum ama film baya etkiledi. Oyunculuklar, mekanlar hepsi ustalıkla seçilmişti. İzleyin derim.
Bülent K.
26 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Etme bulma dünyasını güzel anlatmışlar. Duygusal güzel bir filmdi. Kitabını da okumanızı tavsiye ederim. Kitaptan çevrilen filmler her zaman ilgimi çekmiştim. Belki Kaan da romanlardan ilham alan filmlerle ilgili bir liste hazırlar bir gün... İyi seyirler...
Mustafa
28 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Çocuğun iyi ve kötü insanları sorgulaması, arkadaşının babasının iyi biri olup olmamasını merak etmesi bana göre filmin en vurucu yeriydi. Sevdiğim nadir dram filmlerinden birisi oldu. Keşke daha önce izleseymişim.
Yağız Şimşek
06 Şubat 2022
Sıkı Üye
Kitabı bir başyapıttı, filmi de mükemmeldi. Son zamanlarda izlediğim en dramatik, en etkileyici filmdi. Her şeyiyle mükemmeldi ama bu site için biraz fazla popüler sanki.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Çok ama çok dokunaklıydı, kesinlikle izlenmeli ama elde peçete ile ağlamamak elde değil.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
İkinci dünya savaşının acımasız çığlıklarının masum yürekler üzerinde cirit attığı, kalbinizi gerçeklerin çirkinliği ile kanatacak bir yapım... izleyin.
GULCAN Ç.
20 Ekim 2021
Çaylak
İzlerken ağlamamak için kendimi zor tuttum, kesinlikle izlemelisiniz.
Daphne
01 Eylül 2021
Sıkı Üye
Savaşın korkunçluğunu farklı bi açıdan yansıtarak yüzümüze tokat gibi çarpan bi film.
Buket D.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Kitabını okuduysanız izleyebilirsiniz ama aynı tadı bulabilir misiniz bilmem..
Daha fazla yorum33
the boy in the striped pyjamas filmi konusuthe boy in the striped pyjamas filmi yorumlarthe boy in the striped pyjamas filmi fragmanıthe boy in the striped pyjamas filmi izleçizgili pijamalı çocuk filmi konusunazi filmlerietkileyici filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.