Derren Brown: Manipülasyon 2018 tr-TR

Derren Brown: Manipülasyon (2018)

(Suç - Psikolojik)
2018
IMDB
7.4
16
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
22 Temmuz 2022

Bu tavsiyeyi aranızdan Beray "Efsana bir şey Kaan mutlaka izle!" diyerek göndermiş. Kendisine teşekkür edip konumuza geçiyorum... Öncelikle izleyeceğiniz bu film, 1 saatlik bir deney. Ünlü Zihin Kontrolü Uzmanı Derren Brown tarafından yapılan bu deney, sıradan bir insanın, güçlü bir psikolojik baskı sonrası nasıl cinayet işlemeye meyilli hala gelebileceğini göstermek için dev bir prodüksiyon ile hazırlanıyor... Yani 1 saat boyunca, bizler gibi normal birinin, büyük baskılar sonucu irili ufaklı ne gibi suçları kabul edip nasıl bir insana dönüştüğünü izliyoruz hayretler içinde... Sürü psikolojisi ve ahlak kurallarını hiçe sayma gibi konuları da görüyoruz ayrıca deneyde ve hepsi de izleyeni düşündürmeyi başarıyor. Ben bu deneyi yer yer şaşırarak ve "Ben olsam ne yapardım acaba?" diye düşünerek izledim. Siz de kendinizi bu ikilemde hayal edip sorgulayın diye size de tavsiye etmek istedim... Yorumlarınızı çok merak ediyorum, hadi iyi seyirler!

Derren Brown: Manipülasyon - Derren Brown: The Push

filmine yorum yap!
aylan İ.
09 Mayıs 2023
Çaylak
Gerçek miydi yoksa kurgu muydu bilmiyorum ama çok hoşuma gitti. Kendimi onların yerine koydum.
Gokhankozan
22 Ocak 2023
Sıkı Üye
Güzel bir belgesel ancak olaylar anlatıldığı gibi mi yoksa tamamen kurgu mu düşündürücü. Yine de izlemeniz size farklı bir bakış açısı katacaktır.
Mustafa
28 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
İnsanların etki altında kalarak neler yapabileceklerini görmek hem ilginç, hem de biraz korkutucuydu. Hayatımız boyunca kaç defa manipüle edildik? Kaç defa topluma uyup, kalp kırdık, insanları üzdük acaba... Bu tür farklı bir deney daha olsa da izlesek.
Ayşegül A.
24 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Ön yargıyla başlayıp empatiyle devam ettiğim, sonunda kendimi de manipüle edilmiş bulduğum belgesel. Bir kişiliği parçalamanın en kolay yolu onu yalnız bırakmaktır dedikleri tam da bu. Kaçış yok. Sıkılmadan izleniyor tavsiye ediyorum.
derren brown the push konusuderren brown the push yorumderren brown manipülasyon konusuzihin filmlerideney filmlerideney konulu filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.