Dune: Çöl Gezegeni 2021 tr-TR

Dune: Çöl Gezegeni (2021)

(Bilim Kurgu - Macera)
2021
IMDB
8.1
(25) 4 134 0 5
119
15
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
2s 36dk
IMDB
8.1
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
15 Kasım 2021

Çok uzun zamandır beklediğim bu filmi nihayet az önce izledim. Aranızdan Alperen ve birçok kişi de filmi "Tavsiyeni Gönder" köşemizden bana göndermiş. Teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum... Günümüzden binlerce yıl sonraki bir gelecekte geçiyor filmimiz. Galaksideki farklı medeniyetlerin, yüzeyinde bulunan "baharat" ile zengin bir kaynak olan Arrakis gezegeninin kontrolüne sahip olma mücadelesini izliyoruz... Öncelikle filmi çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Bu tür tadı damakta kalan iyi filmler çok zor bulunuyor. Bu yüzden izlerken bitmesini hiç istemedim diyebilirim. Günümüzden 60 yıl önce yazılan bir romanın sinemaya böyle müthiş bir şekilde uyarlanması gerçekten alkışı hak ediyor. Dev solucanların kol gezdiği, gezegenler arası yolculukların yapıldığı, kasvetli atmosferi ve başarılı müzikleriyle ben bu evreni gerçekten çok beğendim. Sadece alışkın olmayan bazı kişiler için süresi bir tık uzun gelebilir. Fakat eğer gerçekten 'iyi' bir şeyler izlemek istiyorsanız mutlaka bu film için boş bir zaman dilimi yaratın derim... Hadi tadını çıkarın!  

Dune: Çöl Gezegeni - Dune

filmine yorum yap!
Abdullah Ş.
09 Mart 2024
Çaylak
Güzel bi bilimkurgu, ayrıca merak unsurunu da güzel bi şekilde kullanıyo, tavsiye ediyorum.
Nazlı Ç.
01 Mart 2024
Sıkı Üye
Yanlış zaman mı bilmiyorum ama o kadar beğeneninin olmasının yanında beni hiç tutmamasına inanılmaz şaşkınım. Biraz zaman verip tekrar izleyip, bitirdiğimde kesinlikle güncellemeye geleceğim.
taner G.
25 Ocak 2024
Çaylak
Bilim kurgu ve fantastik arasında olan, arasıra bir inanç sistemi gösteren muhteşem filmlerden, 10/8
utkucmrl
06 Kasım 2023
Çaylak
Bu yapımımız cidden Kaan'ın da dediği gibi tadı damakta kalacak bir türden. Aşağıdaki yorumlara baktığım da şunu görüyorum ki, filmin çok yavaş ilerlediğinden hiçbir aksiyon olmadığından şikayet edilmiş. Fikirlerine tabii ki de saygım sonsuzdur. Ama şunu unutmayalım bu bir film serisi olacak. Uzun soluklu bir film serisi olacak bu yüzden bir şans verip boş zamanınızda izleminizi öneririm. İyi seyirler :)
Kaan B.
10 Eylül 2023
Sadece 5 dk daha ilerlesin belki aksiyon gelir diyerek izledim ancak daha fazla dayanamayıp 30. dk.'da kapattım. Bilim Kurgu görünümlü saçma sapan bir yapım. Boş yere vakit harcamayın. Bu filmin neden bu kadar konuşulduğunu da anlamış değilim...
Pinkmoon
22 Haziran 2023
Sıkı Üye
Sıkıldım, yarım bıraksam mı acaba diye düşündüm ama bırakmadım.
Hacer Ö.
24 Aralık 2022
Sıkı Üye
Abi film çok iyi. 2.'sini izlemeyi iple çekiyorum. Görsel efektler, atmosfer, kostümler falan derken 2 buçuk saat nasıl geçti anlamadım... Fantastik filmlerde en sevdiğim olay biraz mantık olması. Bu filmde de bunu yakaladım. Şiddetle tavsiye de ediyorum.
Bülent K.
12 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Abartılardan etkilenip beklentimi mi çok yüksek tuttum bilmiyorum ama beğenemedim maalesef...
widight
02 Ekim 2022
Sıkı Üye
Ya anlatamıyorum şu an hislerimi, evet biraz geç izledim filmi.. Hikaye çok hoşuma gitti yarıda bırakması çok ama çok üzdü ama ya.. Kitabını alıp okuyacağım 2023'ü bekleyemem :(
sarekra
08 Eylül 2022
Çaylak
Film durağan gelebilir ama devamı olacak bir film serisi için güzel bir başlangıç filmiydi, ön yargısız kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
Daha fazla yorum15
dune filmi konusudune filmi yorumçöl gezegeni filmidune filmi yorumlardune yorumbilim kurgu filmlerien yeni bilim kurgu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.