Dünyanın Bütün Parası 2017 tr-TR

Dünyanın Bütün Parası (2017)

(Dram - Suç)
2017
IMDB
7
9
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
8.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Mart 2018
Filmimiz, 1970'li yıllarda dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Jean Paul Getty'nin torununun kaçırılmasını konu alıyor. Kaçıranlar fidye istiyor ve 2 saatlik bir macera başlıyor... Evet, filmimiz gerçek olaylara dayanıyor ve biraz uzun, ayrıca yer yer de durağan. Size bir de hemen bir dipnot: Hakkında "taciz" skandalı olmasaydı zengin adamımızı Kevin Spacey oynayacaktı fakat skandaldan sonra onun oynadığı sahneler çıkarılarak Plummer ile tekrar çekildi. Fakat Plummer kötü mü olmuş? Bence oscarlık oynamış... Dediğim gibi uzun ve yer yer durağan fakat bütün olarak bakıldığında iyi bir film izleyeceksiniz. Sıkılanlardan, ya da çabuk uykusu gelenlerdenseniz pek sizlik değil, yukarıdan "Rastgele" butonuna tıklayıp geçiniz efenim. E hadi tadını çıkarın!

Dünyanın Bütün Parası - All the Money in the World

filmine yorum yap!
Sinan Ü.
20 Ocak 2021
Çaylak
İlk defa bi filme ilk yorumu yapan oluyorum. Film bende bambaşka bi his uyandırdı. İnanılmaz içine çekti. Bunun sebebi filmin kalitesi, yönetimi, kurgusu, oyuncuları vs değil. Sadece Paul Getty'yi (başroldeki dede) babama benzetmem. Gerçek olayları çoğumuz daha bi severek izleriz, bu malum. Burada aynı zamanda bir imparatorluğun nasıl büyüdüğünün ipuçları da var. Aile kavramını, parayla olan ilişkinizi sorgulatacak size bu film.
Sadece basit bi kaçırılma, rehin vs gözüyle bakmamalı, dedenin ruh halini de anlamaya çalıştım şahsen.
all the money in the world filmiall the money in the world filmi konusuall the money in the world filmi izleall the money in the world filmi oyuncularıdünyanın bütün parası2017 filmleri2017 film önerileridünyanın bütün parası filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.