Güneşin Karanlığında 2011 tr-TR

Güneşin Karanlığında (2011)

(Gerilim - Suç)
2011
IMDB
7
(8) 5 30 0 5
30
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
28 Temmuz 2020

Akıllı mı akıllı, karizmatik mi karizmatik bir ceza avukatımız var. Pek de önemli olmayan suç davaları ile ilgilenirken birden önüne genç bir zenginin davası geliyor. "Bunda bi bit yeniği var gibi hissediyorum ama parası güzel" deyip dalıyor davaya ve filmimizin entrikalarla dolu kısmı böylece başlamış oluyor... Öncelikle her fırsatta söylediğim gibi; Bazı oyuncular var ki, sadece onu farklı bir rolde izlemenin verdiği keyif için bile o film izleniyor. İşte Matthew McConaughey de benim için onlardan biri. Bu adam, büründüğü rollere çok farklı bir hava katıyor. Burada da benden alkış almayı başardı. Filmin ortalamanın 1 tık üzerinde bir senaryosu ve 2 tık üzerinde de bir kurgusu var. E bunlar da benim için bu filmi tavsiye etmeye yeterli. Eğer mahkeme filmlerini sevenlerdenseniz bu filmin sizin için ideal olduğunu söyleyebilirim. Diğer hukuk filmi tavsiyelerim için de hemen şuraya tıklayabilirsiniz. Aşağıya yorumunuzu bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!  

Güneşin Karanlığında - The Lincoln Lawyer

filmine yorum yap!
Aslı B.
08 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Mahkeme filmlerini severim, bu film Kaan'ın da dediği gibi ortalamanın 1 tık üzerinde ve tabii ki Matheww McConauhey'in süper karizmasıyla seyir keyfi yüksek bir yapım olmuş. Şöyle iyi oyuncular ve kaliteli oyunculuklar olan güzel bir mahkeme filmi izlemek istiyorsanız, doğru bir seçim olur.
Gizem T.
07 Ağustos 2023
Çaylak
Kitaptan uyarlama olan bu filmin Netflix'te dizi uyarlaması da bulunmakta. İlk sezonu sanıyorum film ile aynı doğrultuda ilerliyor. İkinci sezonda ise farklı bir dava/davalar üzerinde konu ilerleyecek gibi görünüyor.
Bülent K.
13 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Bazen silahlar değil akıllar savaşır. Bu film de aklın akılla savaşını anlatıyor. Seyirlik çok güzel bir filmdi bence. Başrolde hakkını vermiş bence...
Bedia
26 Nisan 2022
Sıkı Üye
Film puanını hak ediyor, izlerken sıkılmadım, izleyebilirsiniz. Ters köşe sevenlere gelsin :) İyi seyirler.
SPOILER [GÖSTER]
mamicillo
12 Eylül 2021
Sıkı Üye
Matthew McConaughey, bu ismini okuyamadığım abimize avukatlık çok yakışmış. Filmin yarısına geldiğimde sonu nasıl bitecek diye merak etmiştim. Aşırı iyi bir sonu olmadı ama kötü de değildi.
ongun B.
28 Aralık 2020
Çaylak
Mahkeme, tanık, sorgulama filmlerini seviyorsanız harika diyebilirim, lakin fazla aksiyon beklemeyin.
Fırat H.
22 Ağustos 2020
Çaylak
Sadece başrol için bile izlenir... Bence hemen izleyin bu filmi.
zemzem45
30 Temmuz 2020
Çaylak
Sonu biraz uzun olsaydı çok daha etkileyici bir film olurdu. İzlenir ama beklenti yüksek olmamalı.
the lincoln lawyer konusuthe lincoln lawyer izlethe lincoln lawyer oyuncularthe lincoln lawyer filmi konusumahkeme filmlerihukuk filmlerihukuk filmi önerileridava filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.