Düşüş: Boeing Davası 2022 tr-TR

Düşüş: Boeing Davası (2022)

(Dram - Tarihi - Belgesel)
2022
IMDB
7.5
(6) 4 22 0 5
21
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
1s 38dk
IMDB
7.5
BU FİLM
9.1b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Şubat 2022

Netflix imzalı bu belgesel film, yaşanmış gerçek olayları çok çarpıcı bir şekilde bize aktarıyor. Farklı tarihlerde ard arda yaşanan 2 büyük uçak kazası sonrası bazı konular gündeme geliyor ve hepimizin hayatını ilgilendiren inanılmaz gerçekler ortaya çıkıyor. Film de bize, 'yolcu uçağı' gibi dev bir karmaşık teknoloji harikasındaki bu teknik sorunları, konuyla hiç ilgisi olmayan kişinin bile rahatlıkla anlayabileceği şekilde aktarıyor... Öncelikle; filmi izlerken hem üzüldüm hem de epey sinirlendim. İlk olarak havacılık sektöründe çalışan herkesin, sonra da hayatında 1 kez bile uçağa binmiş olan tüm insanların bu yapımı izlemesi gerek. İzleyip "Nasıl ya? Bu nasıl bir ihmalkarlık?!" diye sorgulamaya başlaması gerek... Şöyle gerçek bir şeyler izlemek isterseniz bu tavsiyeme bir şans verin derim. Sonrasında şu tavsiyeme de bir göz atabilirsiniz. Hadi iyi seyirler!

Düşüş: Boeing Davası - Downfall the Case Against Boeing

filmine yorum yap!
Yigittheripper
15 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Boeing'in onlarca skandallarından birisi sistemsel yeniliklerin masraflarını azaltmak amacıyla tanıtılmamaktadır ve sonuç olarak 2 uçak kazası ve yüzlerce ölü. Havacılık sektörünün karanlık yüzüne bir bakış. İyi seyirler
Akif Feyzioğlu
07 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Şirketin nasıl kararlar alarak geleceğini nasıl etkilediğini çok güzel şekilde açıklıyor ve ortaya çalışmayan bir sistem ve hoş olmayan durumlar çıkıyor. Belgesel olarak iyiydi. Havacılığa ilgisi olanlar için fazlasıyla ilgi çekici olacaktır.
Miraç I.
18 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Uçak fobisi olanların kesinlikle seyretmemesi gereken bir belgesel. Sonuç itibariyle insanların para için başkalarının hayatlarını nasıl hiçe saydığını görüyoruz.
Zeynep
05 Haziran 2022
Sıkı Üye
Yer yer yapılan hatalara sinirlendiren, etkileyici bir belgesel filmiydi.
FATMA H.
01 Mart 2022
Uzunca zamandır beklediğim bir belgeseldi. Benim gibi hobisi uçaklar olan birisi için gayet başarılı.
Kazım U.
01 Mart 2022
Sıkı Üye
Dikkat: bu belgesel insanda sinir krizine yol açabilir. İzleyin.
downfall the case against boeing konusuboeing davası filmiboeing filmi netflixnetflix belgesel filmlerien yeni belgesellernetflix belgeselleri 2022

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.