Extraction 2020 tr-TR

Extraction (2020)

(Aksiyon - Suç)
2020
IMDB
6.7
(38) 4 202 0 5
190
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
38 Yorum
1s 56dk
IMDB
6.7
BU FİLM
21b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
24 Nisan 2020

Netflix imzalı filmimiz, 2 uyuşturucu baronunun girdiği savaşta, arada kalan bir çocuğu çekip kurtarmak için tutulan bir paralı askeri ve onun bu süreçte verdiği hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Adamımız tüm beceresini kullanarak Hint mahallelerinde büyük koşturmacalara giriyor ve John Wickvari bir şekilde çerez gibi kurşun harcıyor... Öncelikle söylemek istiyorum ki; Eğer etkileneceğiniz, klişelerden uzak bir senaryo görmek istiyorsanız bu film pek sizlik olmayabilir. Fakat şöyle dolu dolu bir aksiyon, vurdulu kırdılı nefis sahneler izlemek istiyorsanız da tam olarak doğru yerdesiniz... Filmde kullanılan çekim tekniklerini gerçekten beğendiğimi söyleyebilirim. Sahneler mümkün olduğunca az kesilmiş ve tek plan çekilmeye özen gösterilmiş. Bu da izleyicinin, kendisini olayların tam ortasında hissetmesini sağlıyor. Yukarıda da söylediğim gibi etkileyici bir hikaye, klişelerden uzak bir senaryo beklentiniz varsa bu filmde aradığınızı muhtemelen bulamayacaksınız. Fakat sadece "aksiyon" olarak baktığımda filmi gerçekten beğendiğimi ve beklentiniz bu yöndeyse sizi de tatmin edeceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca izleyecek güncel bir şeyler arıyorsanız da buraya tıklayabilirsiniz. Yorumlarınızı aşağıya mutlaka yazın, hadi tadını çıkarın!  

Extraction - Extraction

filmine yorum yap!
Ahmet G.
16 Kasım 2023
Akılda kalıcı hikayesi neden yok çünkü film bi başlıyor full aksiyon ama öyle güzel efektler var ki keşke izlemeseydim de tekrar izlesem dedirttiriyor
.
Ahmet G.
16 Kasım 2023
İzlenip izlenebilecek en iyi aksiyon filmlerinden birisi, yorumsuz, ilk defa gördüyseniz direkt izleyin.
İsa U.
09 Ekim 2023
Çaylak
Flimin konusu kurtarma ama efektleri kamera geçişleri ve oyunculuk süper, özellikler geçişler mükemmeldi, izlenmesini tavsiye ederim.
Gizem O.
13 Eylül 2023
Sıkı Üye
Aksiyon filmlerini seviyorsanız tam size göre. Akılda kalıcı bir hikayesi yok ama kendini izlettiriyor.
Bülent K.
26 Haziran 2023
Usta Yorumcu
2.'sini izleyince tekrar yazma isteği hissettim. Bunu izlediyseniz 2.'yi de mutlaka izleyin... Hız kesmeden aksiyon arayanlara göre...
Bülent K.
04 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Film hakkında demek ki herkes aynı şeyi hissetmiş, konu klişe ama aksiyon hiç hız kesmiyor. Neler olacağını bilseniz de izlemekten zevk alıyorsunuz. Canınız şöyle vurdulu kırdılı bir aksiyon filmi çektiyse tam size göre... İyi seyirler.
Mustafa
11 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Konu klişe evet ama tek solukta hiç sıkılmadan izlenebilcek kaliteli bir film. Boş sahnesi nerdeyse yoktu ve filmden hiç kopamıyorsunuz.
Serkan B.
16 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Aksiyon filmleri arasında yükseklerde yer tutuyor. Konu ve işlenişi gayet net halde. Sıkmadan ve kafi miktarda da gererek izletiyor. Ve müthiş son.
Wantedd
09 Kasım 2021
Şu ana kadar yapılmış en iyi aksiyon filmi bana göre.. İzleyin.
Alperen
30 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Aksiyon sevenler için gayet iyi bir film olmuş. Bazı sahnelerdeki çekim teknikleri de çok hoşuma gitti, tavsiye ederim.
Daha fazla yorum28
extraction konusuextraction netflixextraction yorumextraction yorumlarextraction oyuncularextraction fragman2020 netflix filmleriextraction imdbextraction filmi konusuvurdulu kırdılı filmleren yeni film önerilerinetflix film önerileri 2020

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.