Forgotten 2017 tr-TR

Forgotten (2017)

(Gerilim - Gizem)
2017
IMDB
7.3
(52) 4 191 0 5
182
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
52 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
55b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
20 Ağustos 2018

Biliyorsunuz, senaryoları ile kafa karıştıran filmleri burada sizlere "Beynimi Yaksın" kategorimde tavsiye ediyorum. İşte bu film de tam da bu kategoriye layık. Filmimiz, yeni bir eve taşınan sevimli bir çekirdek ailedeki 2 erkek gençten küçük olanın yaşadıklarını konu alıyor. Gencimiz, gerek okulunda gerek ise sosyal hayatında başarılara koşan abisine tam anlamıyla hayran. Fakat abisi bir gün birileri tarafından kaçırılıyor. Haftalar süren bekleyişten sonra da çıkıp geliyor fakat gencimiz, abisinin biraz değiştiğini düşünüyor. İşte film de bundan sonra sizi de içine alarak öyle bir ilerliyor ki, yer yer beyninizden dumanlar bile çıkıyor... Bu arada film Netflix yapımı bir Güney Kore filmi. Filmin ilk yarısındaki gizem ve gerilim o kadar fazla ki bir an olsun filmden kendimi alamadım. Fakat filmin ikinci yarısı, ilk yarısına göre biraz farklı bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Ha fakat kötü mü? Tabi ki de değil. Aksine, şaşırtıcı ve izleyenini sürekli olarak yoklayan bir film. E hadi tadını çıkarın!

Forgotten - Forgotten

filmine yorum yap!
mert Y.
29 Şubat 2024
Çaylak
Değişik bir film arıyorsanız tam size göre. Film baştan ortalara kadar baya merakta bırakıp ekrana kitliyor. Ters köşeleri de baya iyiydi.
Ayfer E.
07 Aralık 2023
Çaylak
Bu kadar kafamızı yormaya değer miydi bilemedim. Farklı bir film olmuş. Beğenme ile beğenmemenin tam ortasındayım.
Tugay A.
23 Ekim 2023
Filmin ortasında senaryoyu çözdüm. Dikkatli izler ve yer yer olaya yönelik verilen mesajları alırsanız senaryoyu çözmekte zorlanmayacaksınız. Güzel filmdi. Çerezlikti. Beğenilmeyecek bir film kesinlikle değil. İyi seyirler.
Gökmen D.
18 Eylül 2023
Sıkı Üye
Filmin sürükleyici tarafı sizi filmde tutmayı başarıyor; "ne olacak", "ne olabilir" diyorsunuz. Ters köşe, dram, gizem ve gerilim hepsinden biraz var. Çökmüş hayatların daha fazla çöküşü diyebiliriz.
ÇETİN Ö.
29 Ağustos 2023
Çaylak
Müthiş etkilenmiştim filmden dram gerilim suç gizem ters köşe ne ararsan var. Tam istediğim tarz filmlerden bi tanesi, çok iyiydi. Düşünmeden izleyin derim.
Ahmet B.
10 Temmuz 2023
Çaylak
Çok iyi; izleyin, izlettirin. Beğenmediğini söyleyenler gitsin TRT Çocuk'ta çizgi film falan izlesin..
beren K.
09 Temmuz 2023
Çaylak
Ters köşe seviyorsanız izleyin, asla tahmin edemedim.
Enes İ.
02 Temmuz 2023
İzleyiciyi birçok kez şaşırtmayı ve bunu yaparken de belirli bir mantık üzerine oturtmayı, hatrı sayılır derecede başarmışlar. Psikolojik gerilim de güzel işlenmiş. Çevreme tavsiye ettiğim filmler arasında yerini almış bulunmakta. Keyifli seyirler.
erdal G.
19 Haziran 2023
Bazı sahneleri çok gereksiz olsa da, güzel filmdi, izletti.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Sanırım bu filmi beğenmeyen nadir insanlardanım. Shutter Island, Primal Fear gibi başyapıt diyebileceğimiz filmlerden sonra bu film benim için hayal kırıklığı yaşatan bir film oldu. Evet, ters köşe oluyoruz filmin ilerleyen dakikalarında, ancak mantıksızlık içeriyor sanki. Garip ve gereksiz bir senaryo. Film bittiğinde "Bu neydi şimdi?" diye düşündüm. Şahsi fikrim elbet, beğeneni de çok ancak bana göre kaliteden uzaktı.
Daha fazla yorum42
2017 filmleriforgotten 2017forgotten filmi konusubeyin yakan filmlerfilm önerilerifilm tavsiyelerikore filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.