Sidney Hall 2017 tr-TR

Sidney Hall (2017)

(Dram - Biyografi)
2017
IMDB
6.9
10
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
8.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Ağustos 2018
Bu filmi aranızdan "Kaan Kara" bana tavsiye olarak göndermiş. Kendisine teşekkür edip filme geçmek istiyorum. Öncelikle uzun ve durağan filmlerin insanı değilseniz bu film sizi bozar. O yüzden hemen farklı tavsiyelere ışınlanın derim. "Benim için sorun yok" diyenler beni takip etsin. Filmimiz, yazdığı romanı sayesinde şöhret basamaklarını tırmandıktan sonra aniden ortalardan kaybolan ünlü bir yazarın hayatını konu alıyor. Tabi film bu konuyu öyle derinlemesine ve detaycı bir şekilde işliyor ki, yazarımızın her anına yavaş yavaş konuk oluyorsunuz... Dediğim gibi 2 saatlik bir film sizi bekliyor. Üstelik vurdulu kırdılı bir şeyler de aramasın gözleriniz. Ha ama bu kötü mü? Tabi ki de hayır. Çünkü film, bazı olayları size parça parça vererek sizi de beraberinde sonuna kadar götürmeyi başarıyor. Farklı havası olan filmleri çok seviyorum. Belki de o yüzden bu filmin o gizemli-hüzünlü atmosferi yıllarca aklımdan çıkmayacak. Şöyle kapalı gri havalardaki bir hafta sonu izlemek için ideal. E hadi tadını çıkarın!

Sidney Hall - The Vanishing of Sidney Hall

filmine yorum yap!
burkan ş.
30 Ekim 2022
Gerçekten film bitiminde umutsuzluğun neden bir yazarı bu denli yormakta ve sorgulatmakta üstüne olmadığını sorguladım durdum.. Dram seviyorsanız izleyin mutlaka :)
Lwndby
07 Aralık 2020
Film bittiğinde kendimi çok kötü hissettim. Ah Sidney... Tüm o yaşananların suçluluğuyla hayata devam etmek... çok kötü.
Stargazer
29 Ekim 2020
Hiç yorum yapılmamış bu filme ama kesinlikle buna aldanmayın çünkü film sizi içine çekiyor ve bitene kadar kendinizi alamıyorsunuz. Gerçi ben bitince de kendimi alamadım ama.. Aynı anda üç farklı zaman diliminde ilerlediği için daha fazla merak uyandırıyor ve bazı sahneler gerçekten çok kaliteli yüksek kaliteli. İzlemenizi tavsiye ederim ve müzikler de çok doğru zamanlarda giriyor. Bence kaçırmayın izleyin sonra da buraya yorumlarınızı bırakın ki böyle filmler daha çok öne çıksın.
the vanishing of sidney hall filmithe vanishing of sidney hall filmi konusuthe vanishing of sidney hall 20172017 filmleri2017 film önerilerifilm önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.