Fury 2014 tr-TR

Fury (2014)

(Aksiyon - Dram)
2014
IMDB
7.6
(17) 4 202 0 5
194
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
21 Şubat 2018
Filmimiz, ikinci dünya savaşının son günlerinde yaşananları konu alıyor. Fakat asıl konumuz, zırhlı bir tankla, düşman ile mücadele etmeye çalışan 5 kişilik bir ekip. Bu ekip, onları dış dünyadan koruyan tek şey olan tankları ile ilerlerken birden düşmanların arasında kalıyorlar ve aslında film de tam olarak bu mücadeleyi konu alıyor... Film, ekipteki bir çaylak ile de bize savaşın insana yaşattıklarını çarpıcı bir şekilde gösteriyor. Normalde bu filmi, "vurdulu kırdılı" kategorime koyacaktım fakat filmde verilen mücadele bende daha ağır bastı ve sadece "Etkilesin" kategorime almaya karar verdim. Nefis bir kadro ile, nefis bir mücadeleye tanıklık edeceksiniz. Film ile ilgili yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın. Hadi tadını çıkarın!

Fury - Fury

filmine yorum yap!
Albert K.
29 Ekim 2023
Çaylak
Neredeyse çoğu savaş filmini izlemişimdir, Fury en beğendiklerim arasında yerini aldı. Keşke bu tarz filmler daha fazla olsa.
Gizem O.
19 Şubat 2023
Sıkı Üye
Aksiyon, dram, efektler... Kesinlikle harikaydı. Verilen mücadele sizi fazlasıyla tatmin ediyor. Ama düşünerek izlerseniz... Bazı noktalar göze batıyor diğer yorumlarda bahsedildiği gibi Almanlar gösterildiği kadar ezik değiller ve bu durum filmin bir Amerikan filmi olduğunu da yüzünüze vuruyor.
Bülent K.
06 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Her zaman söylüyorum; bir filmde Brad Pitt varsa gerisi teferruattır... İzleyin.
Nazlı Ç.
05 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Film çok güzeldi mutlaka izlenir mi izlenir fakat daha kısa ve duygu yüklü olsaydı, savaş sahneleri bir tık daha tarafsız-çekişmeli olsaydı tekrar tekrar izlerdim.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Film izletiyor ama sonunda hiçbir his bırakmıyor. Sonunda sıkan bi yanı var.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
İzlediğim orta zaman filmleri arasında açık ara en iyisi buydu sanırım. İşinizi gücünüzü bırakın izleyin :) Filme Puanım: 10/10
İsa U.
13 Ocak 2021
Çaylak
Gerçekten savaş filmleri arasında efekt, ses ve yapı olarak süper kurgulanmış filmlerden biri. Ayrıca rollerini çok iyi oynayan süper de bir ekip var. Kaçırılacak bir film değil, hemen izlenmeli.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Amerikan savaş filmi sevenler için iyi, ancak benim şahsi fikrim; beğenmedim.
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
İyi yönlerinden bakacak olursak: savaş gerçekten yerinde yansıtılmış, vahşet ve kan olması gerektiği gibiydi (ki bu tarz filmlerde yaş sınırı korkusuyla genellikle kullanılmaz), askerlerin kıyafetlerindeki o pislenmişlik bile iyi yansıtılmıştı. Fakat gel gelelim bu bir ABD filmi ve tarihi kazananlar yazar. Almanlar kesinlikle salak değiller (özellikle filmde gösterildiği gibi). Tiger subayının tecrübesiz, topçusunun beceriksiz ve tüm timinin ne yapabileceklerinin bilincinde olmaması falan bunlar saçma şeyler. Hele o sonu yok muydu! SS'lerden ben utandım cidden. Kısaca iyi bir savaş filmi ve başlarında acaba cidden bunu gerçekçi mi yapmışlar diye düşünüyorsunuz fakat film ilerledikçe bir Amerikan filmi olduğu gerçeği sizi kuşatıyor. E ne yapalım elimizdekiyle yetiniyoruz.
Yigittheripper
29 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Tamamen Amerikan propagandasıyla dolu bir film. Almanları bu kadar ezik gösterme çabası, bu tarz filmlerin en büyük eksiği özellikle tank sahnesi size bol kahkaha sunuyor filmi pek beğenmedim.
Daha fazla yorum7
fury filmifury 2014fury filmi konusutank filmlerisavaş filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleri2014 filmleribrad pitt filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.