Gece Uçuşu 2005 tr-TR

Gece Uçuşu (2005)

(Gerilim - Suç)
2005
IMDB
6.5
(14) 4 30 0 5
24
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
1s 26dk
IMDB
6.5
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Mart 2022

Filmimiz, güzel bir resepsiyonistin, eve dönmek için bindiği uçakta tanıştığı bir adam ile yaşadıklarını konu alıyor. Uçmadan önce tanıştığı bu yakışıklı adam ile farklı konularda sohbet eden kadınımız, kendini birden çok farklı bir dünyanın tam da ortasında buluveriyor. İşte o andan sonra da gerilim ve aksiyonun olduğu çok farklı bir mücadele başlıyor... Öncelikle günümüzden tam 17 yıl önce çekilmiş olan bu filmde, günümüz şartlarına bakıp "Ee şurada neden şöyle yapmadı?" gibi sorgulamalar ile mantık aramayın derim. Sadece gerilim ve yer yer de vurdulu kırdılı sahnelerin olduğu bir olay sürecine tanıklık ediyoruz. 2 başrol de çok iyi oyuncu. Filmin süresi de gayet ideal... Yani beklentinizi çok yukarılarda tutmadan, sürükleyici bir film olarak izlerseniz bu yapımı, beni olduğu gibi sizi de tatmin edebilir. İzledikten sonra yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Gece Uçuşu - Red Eye

filmine yorum yap!
Nazlı Ç.
03 Kasım 2023
Sıkı Üye
Şu anki döneme göre basit kalsa da gayet yerinde az biraz gerilim, meraklandırıcı ve yerinde aksiyonuyla tam hafta sonu akşam üstü izleyip geçebileceğiniz bir film.
Zeynep
16 Eylül 2023
Sıkı Üye
Gerilim dozu güzel ve akıcıydı. Diğer gerilim filmlerine kıyasla daha sade ve kısa.
Recep Ç.
30 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Sürükleyici ve heyecanlıydı. Akıllıca mücadele var. Ben beğendim.
BÜŞRA A.
10 Haziran 2023
Çaylak
İyi bir "izle unut" filmi. Başlangıcı merak uyandırıcıydı.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Bence vasat bir film. Daha iyi filmler varken izlemek gereksiz.
Mehmet Ö.
05 Eylül 2022
Öyle çok ahım şahım bi şey beklemeyin, beklentinizi düşük tutun.
Ayşegül A.
06 Haziran 2022
Sıkı Üye
İzlendiğinize pişman olmayacağınız filmlerden. Hafta sonu sıkılmadan izlenebilir. Çok fazla detay arayıp sorgulamadan izlerseniz tadından yenmez.
Said F.
20 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Başlangıcı çok iyiydi, muhtemelen uçakta geçen senaryolara tutkun olduğum için anca devamında tamamen fantazik öğelerle doluydu..
Bedia
05 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Güzel film. Süreyi kısa tutmaları da iyi olmuş. Konusu da sıkmıyor, güzel, izlenir.
Mert A.
28 Nisan 2022
Sıkı Üye
Eskiden izlemiştim şimdi görünce yorumum bulunsun istedim. Bana sorarsanız film izlenir. 2 başrol de çok başarılı. 2000'li yılların başında çıkan filmlerin kendine has bir rengi, bir havası var fark edenler bilir. İşte tam da o filmlerden. Bence şans verilmeli.
Daha fazla yorum4
red eye konusured eye yorumred eye film konusugece uçuşu film konusugece uçuşu konusugece uçusu film yorumgerilim filmi önerileriuçak filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.