Gerçeğin Peşinde 2012 tr-TR

Gerçeğin Peşinde (2012)

(Aksiyon - Gerilim)
2012
IMDB
6.7
(14) 4 52 0 5
51
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
1s 42dk
IMDB
6.7
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Mayıs 2020

Filmimiz, görevden ihraç edilip hapishaneye düşen bir polis memurunu konu alıyor. Yaşadığı olaylar adamımızın canına tak ediyor ve o da şehrin göbeğindeki bir binaya çıkıp intihar girişiminde bulunuyor. İşte filmimiz de bu süreci ve sonrasında yaşanan şaşırtıcı olaylar zincirini işliyor... Öncelikle 1 buçuk saatlik bir boşluğunuz varsa, senaryo bakımından çok derin, etkileyici bir şeyler yerine şöyle "keyifli zaman geçirmelik" bir film arıyorsanız ilacınız bu film olabilir. Başroldeki 2 oyuncu ve sürekli olarak akıp giden, sürükleyici bir senaryo beni gerçekten tatmin etti diyebilirim. Her ne kadar "Gerileyim" kategorime ekleyecek kadar olmasa da filmi izlerken pek çok yerde gerçekten gerildiğimi de söyleyebilirim. Bir de yükseklik korkusu olanlar için izlemesi biraz zor olabilir, uyarayım. Dediğim gibi koşturmacası yüksek, seyircisini peşinden sürüklemeyi başaran bir film izleyeceksiniz. Eğer daha vurdulu kırdılı tavsiyeler görmek istiyorsanız da buraya tıklayabilirsiniz. Aşağıya yorumunuzu bırakmayı unutmayın, hadi iyi seyirler! 

Gerçeğin Peşinde - Man on a Ledge

filmine yorum yap!
Aslı B.
01 Mart 2024
Usta Yorumcu
Güzel adrenalin dolu bir filmdi, ben çok beğendim. Yüksek binalardan aşağıya bakmak inanılmaz .İzleyenine keyifli vakit geçirten bir film. Tempo hiç düşmüyor, izleyicisini böyle canlı tutan filmleri seviyorum, izleyin.
Alperen
19 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Mantık hataları göze batan bir filmdi bana göre. İzlediğime pişman değilim ama izlemesem de olurdu dedirten cinsten çerezlik bir filmdi.
Mustafa
12 Mart 2023
Usta Yorumcu
Tek mekan, gerilim ve aksiyonu tadında bir film. Bol konuşmalı sahnelerde ben hiç sıkılmadım, film bir şekilde insanı kendinde tutuyor.
Büşra Ö.
07 Eylül 2021
Çaylak
Başı sıkıcı, ortaları güzel, sonu saçmaydı. Yani boş zamanda izlenebilir.
Miraç I.
21 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Daha önce izleyip unuttuğum bir filmmiş meğer. Unuttuğum için merak edip tekrar izleyip sonuna doğru hatırladım... Film beni heyecanlandırdı ve çok gerdi diyebilirim. Mükemmel değildi ama zaman geçirmek için izlenilecek bir film.
Ownercan
08 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Senarist çok kasmış, öyle ki film aksiyondan fanteziye dönmüş... Yine de izlenir.
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Kıyıda köşede kalmış pek bilinmeyen iyi bir film bu. Son olarak netflix'in güzel yapımı olan Fractured filminde döktüren Sam abimiz, bu filmde de güzel işler çıkarmıştır zamanında, izleyin derim.
Jennifer F.
18 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Suç-gizem ve çok az da olsa gerilim içeren bir yapıt. Sizi kulvarındaki birçok filme nazaran sarıyor. Kesinlikle sıkıcı değil. Yer yer şaşırtıp, yer yer de heyecanlandırıyor. IMDb puanını belki hak eden ama bence 7-7.2'lik sınırları zorlayacak bir film. Tavsiye ederim.
Akif Feyzioğlu
27 Haziran 2020
Sıkı Üye
Bu filmi nasıl bu zamana kadar izlemediğimi anlamıyorum. Çok ama çok iyi film. Senaryo ve oyunculuklar çok iyi. Sizi sürekli ters köşe yapması da şahane.
Sinan Ü.
12 Mayıs 2020
Çaylak
Haksızlık temalı filmlere bayılıyorum. Bu da onlardan biri oldu benim için. Son sahnedeki atlama hariç gözüme batan hiçbir detay yok :) Mutlaka izleyin.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum4
man on a ledge konusuman on a ledge izleman on a ledge oyuncularıman on a ledge yorumaksiyon filmi önerileriaksiyon filmleri 2020

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.