Paris'ten Sevgilerle 2010 tr-TR

Paris'ten Sevgilerle (2010)

(Aksiyon - Suç)
2010
IMDB
6.5
(1) 4 31 0 5
29
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
IMDB
6.5
BU FİLM
8.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Nisan 2019
Filmimiz, konsoloslukta çalışan bir genç ile tecrübeli bir CIA ajanının teröristlere karşı yaptığı ortaklığı konu alıyor. Pek tecrübeye sahip olmayan gencimiz, deneyimli ortağı sayesinde vızır vızır geçen mermilerin arasından çıkıp, defalarca ölümün kıyısından dönüyor... Film, şahane bir koşuşturmacayı konu alıyor. Aksiyonu bir an bile durmuyor ve "John Travolta", hem esprileri hem de oyunculuğuyla alkışı hak ediyor. Şahsen ben filmin çoğu yerinde güldüm çünkü karşınızda kendinden emin ve esprili bir CIA ajanı var ve inanın Travolta bu rolün hakkını sonuna kadar vermiş. Öyle derin anlamlar barındırmayan, mesaj kaygısı hiç olmayan, baştan sonra aksiyonun olduğu bol vurdulu kırdılı bir film izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Paris'ten Sevgilerle - From Paris With Love

filmine yorum yap!
Miraç I.
07 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Standart bir aksiyon filmiydi hatta daha önce izleyip unuttuğumu filmin ortasında hatırladım. Kötü değil, eğlenmek için izlenilecek bir film zaten filmi Jonh Travolta tek başına götürmüş diğer oyuncular figüran gibi kalmış yanında.
john travolta filmlerijonathan rhys meyers filmleriparisten sevgilerle filmi konusuparisten sevgilerle filmi oyuncularıaksiyon filmi önerileriaksiyon filmlerivurdulu kırdılı film önerilerivurdulu kırdılı filmlerparisten sevgilerle filmi yorumlarıfrom paris with love filmi konusufrom paris with love filmi oyuncularıfrom paris with love ımdb

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.