Gri Kurt 2011 tr-TR

Gri Kurt (2011)

(Gerilim - Dram)
2011
IMDB
6.8
(8) 4 99 0 5
86
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
6.8
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Şubat 2018
Buz gibi havasıyla Alaska'da petrol arama çalışmaları yapan bir şirketimiz var. Bu şirketin çalışanlarını taşıyan uçak, vahşi ve ıssız bir bölgeye düşüyor ve ekip bir anda kendini hayat mücadelesi verirken buluyor. Grubumuzun liderliğini ise işletmede çalışanları kurt saldırılarından koruyan bir avcı yapıyor... Fakat sonra ne mi oluyor? Avcı, soğuk havanın ve vahşi ortamın da etkisiyle birden av oluyor. Bunu her tavsiyem için kullanmam fakat bu filmi soluksuz izledim. Beni, "Şu an orada ben olsaydım ne yapardım?'' diye düşündüren filmlere bayılıyorum. İşte bu film de beni bol bol düşündürdü. Bol karlı, bol mücadeleli ve bol maceralı nefis bir film izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Gri Kurt - The Grey

filmine yorum yap!
Ayhan B.
23 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Tavsiye etmeyeceğim bi filmdi, hoşuma gitmedi nedense boş biraz.
Muhibbi A.
24 Ocak 2021
Uzun zamandır izlediğim en kötü senaryoya sahip film. Adeta hatalar manzumesi. Bu nedenle aynı zamanda uzun zamandır izlediğim en kötü film. O kadar kötü ki pek çok film tavsiyesi aldığım bu sitede ilk kez yorum yapıp izlemek isteyenlere görüşümü aktarma mesuliyeti hissettim. İzlediğim tüm filmler arasında bir sıralama yapsam en kötü ilk 10 ya da 5'e girebilir. Belli ki birileri bu kadar kötü bir senaryo yazmış, birileri bunu okuyup film yapmaya karar vermiş, nasıl olduysa aralarında Liam Neeson da olan birileri de bu filmde oynamaya karar vermiş. Asıl anlaşılması güç olan şey nasıl olup da bu kadar insan arasından bir kişi bile çıkıp bunca insana ''Kardeşim siz ne yapıyorsunuz?'' ya da ''Biz ne yapıyoruz böyle?'' dememesi.

Gökçen Y.
21 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Hem hayatta kalma filmi, hem de kar kış temalı muhteşem bir gerilimdi mutlaka izleyin.
Jennifer F.
15 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Sonu izleyiciye bırakılan film ve dizileri o kadar çok seviyorum ki... Filmde neler hissettiysen sonunu kendince getirebiliyorsun.
MSH
27 Eylül 2020
Tek kelimeyle harika bir film sizi bekliyor! Filmi dün gece izlememe rağmen hala etkisi altındayım ve üzerinden bir gün geçmesine rağmen yorum yapmam gerektiğini hissettim ve yapıyorum.
Yigittheripper
19 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Liam Neeson varsa bir filmde hiç düşünmeden açıp izleyin, aksiyon filmlerinin yaşlı kurdu bu adam.
Aytek S.
17 Ocak 2019
Usta Yorumcu
harika.
Elif Çakıcı
17 Ocak 2019
Hayatta kalma konulu filmleri sevenler bu filmide sevecektir kesinlikle izlemelisiniz.
the grey filmi konusuthe grey filmi yorumlarıgri kurt filmi konusugri kurt filmi oyuncularısurvival filmlerhayatta kalma filmlerihayatta kalma filmi önerileriliam neeson filmlerifilm tavsiyelerikurt filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.