Grip 2013 tr-TR

Grip (2013)

(Aksiyon - Gerilim)
2013
IMDB
6.8
(13) 4 94 0 5
91
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
01 Haziran 2018

Filmimiz, solunum yolu ile bulaşan ve koca bir şehri esir altına alan bir salgını konu edinen bir Kore filmi. Salgın yayılıyor ve tesadüf eseri tanışan bir doktor ve bir itfaiyeci tüm bu kaosun içinde hayatta kalma mücadelesi veriyor. Tabi bir de salgını durdurma mücadelesi... Hemen söyleyeyim; Filmimizin ilk yarısı biraz romantik, biraz da şakalı komikli sahneler içeriyor. Fakat bir yandan da asıl olayımız olan salgının temelini hazırlıyor. Şahsen ben ilk yarısını izlerken bu filmi burada size tavsiye etmeyi düşünmüyordum. Fakat film ikinci yarısı ile öyle bir hal aldı ki, puanım birden 5'ten 6.5'e kadar çıktı. Gözüme takılan birkaç mantık hatası haricinde gayet de sürükleyici ve izlenebilir bir film benim nezdimde. "Salgın" sırasında devlet yönetiminde yaşananları görmek açısından da iyi bir örnek. Ha bir de ikinci yarı ilerledikçe duygusal sahneler ile karşılaşacaksınız, hazırlıklı olun derim. E hadi tadını çıkarın!

Grip - The Flu

filmine yorum yap!
Yağız Şimşek
19 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Bu film salgın konulu en iyi filmlerden değil, salgın konulu en iyi film bana göre. İçinde hüzün, sevinç, heyecan ne ararsanız var. Mükemmel ötesi bir film. Yıllar önce izlemiştim ama adı aklımda hep 'virüs' olarak kalmış. Sonradan Kaan'ın hazırladığı bir liste sayesinde buldum filmi.
Gizem O.
28 Nisan 2022
Sıkı Üye
Yer yer duygulandığım, yer yer heyecanlandığım ve yer yer de sıkılıp atladığım bir film oldu. Kötü değildi, çerezlik olarak izlenebilir.
Saliha E.
12 Nisan 2022
Sıkı Üye
Salgınla alakalı en iyi filmlerden biri, koreliler biliyor bu işi..
fulya A.
27 Temmuz 2021
Çaylak
2020'nin nisan-mayıs ayı gibi ailecek izlediğimiz ve küçük kardeşimin BİZ DE Mİ BÖYLE OLACAĞIZ diye ağlamasına neden olan film. İzlemeyin, izletmeyin!
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Salgın temalı en iyi filmlerden biri. Beni çok etkiledi. İzlemeyen varsa kesin izlesin.
Tuanna C.
05 Mart 2021
Sıkı Üye
Küçük kızın oyunculuğu beni mahvetti.. Aksiyon ve aynı zamanda dram, hatta aynı zamanda gerilim. Hayatta kalma da dahil her şey var filmde. Çok etkiledi beni :'') Imdb puanından fazlasını hak ediyor.
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Özellikle şu salgın günlerinde izlenebilecek, kaosun bir toplumu ne hale getirebileceğini aksiyon ve duygussallığı bir birine katarak anlatan Train to Busan filminden bir tık aşağı kalitede ama yine de güzel bir filmdi.
destalyad
20 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Hepsini geç, minik kızın sondaki feryatlarına otur ağla yani...
eowyn
21 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Herkesin de dediği gibi IMDB çok düşük. Dünyanın sonu, kitlesel hastalık filmlerini pek sevmem ama herhalde dram yönünün olmasından dolayı bu filmi çok beğendim. Aileyle de izlenebilir.
Gökhan Özkol
20 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Bence film gerçekten güzel ve daha fazla puanı hak ediyor. Bir sahne var içim burkuldu... Bence izlemeden geçilmemeli.
Daha fazla yorum3
the flu 2013the flu filmithe flu filmi konusugrip filmi 2013kore filmlerisalgın filmlerizombi filmlerisalgın filmi önerilerihayatta kalma filmlerizombi filmi önerilerigerilim filmlerigerilim filmi önerileri2013 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.