Hanna 2011 tr-TR

Hanna (2011)

(Aksiyon - Gerilim)
2011
IMDB
6.8
(6) 4 43 0 5
36
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
6.8
BU FİLM
9.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
11 Ekim 2018
Bu filmi aranızdan sevgili "Buse Cura" bana tavsiye etmiş. Kendisine teşekkür edip hemen konumuza dönmek istiyorum. Filmimiz, ıssız bir ormanda babası tarafından bir savaş makinesi olarak yetiştirilen 14 yaşındaki bir kızı konu alıyor. Bir gün babası kızımızı ilk görevine gönderiyor ve işte vurdulu kırdılı, koşturmacalı bir macera böylece başlamış oluyor... Öncelikle alıştığınız vurdulu kırdılı filmlerden daha durağan ve daha soğuk bir film sizi bekliyor. Filmin ilk yarısı, ikinci yarısına temel hazırlıyor ve dürüst olayım; ben ilk yarıyı daha çok sevdim. Kış filmlerine bayıldığımı burada her fırsatta size söylüyorum biliyorsunuz. Filmimizin ilk yarısı da biraz kış ve doğa içeriyor... Senaryo biraz yavan kalsa da oyunculuklar ve o koşturmaca eksiği kapatıyor. Neyse ben bir spoiler kaçırmadan siz yavaşça bu filme ışınlanın... E hadi tadını çıkarın!

Hanna - Hanna

filmine yorum yap!
Bülent K.
02 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Film müzikleri insanı filmden soğutuyor adeta, çok rahatsız etti beni. Ayrıca sahnenin çekildiği ortamlardaki ışıklar da öyle. Mantık hataları da cabası. Işık ve müzik bu kadar kötü olmasaydı belki derdim ama onlarla beraber negatif. Beğenemedim.
Miraç I.
17 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Oyuncular iyi ama film tam olmamış gibiydi çok gereksiz uzatılmış sadece bolca koşma ve kaçma var konu güzel ama işleyiş sıkıcı. Kış temalı filmleri sevdiğim için izledim ama bana çok hitap etmedi.
Ownercan
09 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Bazı anlar sıkıcı olsa da genel olarak aksiyonu başarılı.
Gökhan Özkol
06 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Filmi tam anlayamadım sanki. Başrol iyiydi, çok beğendim. Sıkıldığım oldu ama genel olarak güzel filmdi. Aşırı güzel film diyemem ama zaman geçirmelik idare eder.
KEREM B.
11 Aralık 2019
kimsenin pek sevmediği ama senin favorin olan bazı filmler vardır ya, bu film de benim için öyle. müzikleri muazzam, saorise ronan ve cate blancett süper oynuyor. hikaye sıra dışı.
Aytek S.
12 Kasım 2018
Usta Yorumcu
hiç beğenmedim ama zevkler ve renkler tartışılmazmış...
hanna filmihanna filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesiaksiyon filmlerigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.