Hapishane 2017 tr-TR

Hapishane (2017)

(Aksiyon - Suç)
2017
IMDB
6.5
14
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
6.5
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
07 Ağustos 2018
Filmimiz, içerideki ve dışarıdaki bağlantıları sayesinde hapishanede krallar gibi yaşayan bir mahkumu ve rüşvet gibi suçlar ile içeriye giren başarılı bir dedektifi konu alıyor. İçeriye düşen adamımız kısa sürede binbir cefa çekiyor ve birçok sırrı da bu süreçte öğreniyor. Fakat suyun yavaş yavaş ısınması ile birden bazı dengeler değişiyor... Öncelikle 2 saatlik bir film sizi bekliyor. "Uzunmuş ya" diyorsanız hemen farklı bir tavsiyeye ışınlanın derim. Film, beklentimin çok üzerinde çıktı. Daha çerezlik, daha amatör bir şeyler beklerken baya baya temelinde iyi bir hikayesi olan, sürükleyici bir film ile karşılaştım. Kendini acayip izlettirdi. Hele ki içerideki mafya babamızın oyunculuğu şahaneydi. Şöyle kimin eli kimin cebinde belli olmayan, vurdulu kırdılı, ortalamanın biraz üstünde bir hapishane filmi izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Hapishane - The Prison

filmine yorum yap!
Abdullah Ş.
04 Mart 2024
Çaylak
Gerek aksiyon gerek heyecan gerekse senaryonun akıcılığı olsun bi an olsun ben ne izliyorum dedirtmedi beklentimin çok üzerine çıktı kesinlikle izleyin diyorum başka bir şey demiyorum.
Berk Ö.
16 Ağustos 2018
Sıkı Üye
iyiydi gerçekten
Erdem A.
14 Ağustos 2018
Çaylak
Sağlam filmmiş teşekkürler.
the prison filmithe prison 2017the prison filmi konusuhapishane filmi 20172017 filmleri2017 film önerileriaksiyon filmlerihapishane filmlerisuç filmlerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.