Harikulade 2014 tr-TR

Harikulade (2014)

(Dram - Biyografi)
2014
IMDB
7.4
10
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
6.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Mayıs 2020

Aranızdan "Can Çimen", izlemem için bu tavsiyeyi bana göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor konumuza geçiyorum... Filmimiz, 2020 yılı itibariyle şu an 75 yaşında olan "Neil Baldwin"in gerçek hayat hikayesini konu alıyor. Tescilli bir palyaço olan fakat gönlünde hep "Stoke City" futbol takımının çatısı altında olabilme hayali yatan bu saf, temiz kalpli adamımız, bir şekilde bu takıma malzemeci olarak girmeyi başarıyor ve işte film de bize, bu pırıl pırıl adamın yaşadıklarını gösteriyor... Öncelikle sakin ilerleyen, fakat size birkaç duyguyu aynı anda yaşatabilecek bir film izleyeceksiniz. Yüzümde tebessüm ile izlerken birden duygulandığım anlar oldu diyebilirim. Üniversitenin girişinde durup, gelen öğrencilere hoş geldin diyen, gördüğü kuşları listelemek için bir defter tutan bir çocuk kalbi ve zihnine sahip bir insanın gerçek hayatına konuk olacaksınız. Bu arada filmde canlandırılan gerçek kişiyi de filmde bol bol görüyoruz. Başrolümüz, "Burada gerçekten sana böyle mi davranmışlardı?" diye gerçek "Neil Baldwin"e soruyor ve bu da filme çok tatlı bir hava katıyor... Gerçek hayat hikayelerini sevenlerdenseniz bu filme bir şans verin derim. Şuradan da diğer yaşanmış film tavsiyelerime göz atabilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Harikulade - Marvellous

filmine yorum yap!
eraycoskun
28 Kasım 2020
Usta Yorumcu
İsmi gibi harikulade bir filmdi, aşırı anlamlıydı. Senin de dediğin gibi arada gerçek kişiyle konuşmaları çok güzel olmuş. Kesinlikle önerilir.
Ekin U.
22 Mayıs 2020
Nasıl sıcak, nasıl güzel bir hikaye. Farklılıkları bu kadar naif bir şekilde anlatan bu film önerisi için teşekkürler!
ailece izlenecek filmleraile filmleriyaşanmış filmlergerçek filmlerneil baldwin filmineil baldwin filmmarvellous konusumarvellous yorumlarmarvellous yorum

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.