Hayaller Diyarı 2022 tr-TR

Hayaller Diyarı (2022)

(Fantastik - Aile)
2022
IMDB
6.7
12
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
1s 57dk
IMDB
6.7
BU FİLM
6.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Aralık 2022

Filmimiz, küçük bir adadaki deniz fenerinin bakımıyla uğraşan bir baba ve kızını konu alıyor. Bir gece bazı kötü olaylar yaşanınca, küçük ve bir hayli de hayalperest olan kızımız, kendini birden çok fantastik bir dünyanın tam da ortasında buluveriyor... Öncelikle 2 saatlik bu filmi şöyle biraz eğleneyim diyerek açmıştım. Fakat film, beklediğimden çok farklı bir şey çıkarak beni şaşırttı. Rüyaları merkezine alarak ilerleyen film, bir süre sonra gayet de dozunda, iyi bir drama dönüşüyor... Filmin atmosferi gerçekten farklı ve izleyene de sağlam bir mesajı var. Ben her ne kadar 'biraz eğleneyim' diyerek açtıysam da filmi izlerken sadece 1-2 yerde yüzümde tebessüm vardı... Bu yüzden bu filme asla basit bir 'çocuk filmi..' olarak bakmayın derim. Filmin biraz derinine indiğinizde size, hayatın acı gerçeklerinden kaçmamayı, cesur olmanın korkmamak değil, korksan da yapman gerekeni yapmak olduğunu anlatmaya çalıştığını fark edeceksiniz. Şöyle ailece, masalsı, fakat gerçek hayata da bol bol atıf yapan bir film arıyorsanız bu tavsiyeme bir göz atın derim... Hadi iyi seyirler!

Hayaller Diyarı - Slumberland

filmine yorum yap!
Legolas
19 Aralık 2023
Çaylak
Kim "ben de öyle yapsaydım" demek istemez ki dimi.. Çok çok akıcı ve güzeldi. Rüya temalı filmler içerisinde ilk 10'a girdi bile..
Phosphene A.
22 Aralık 2022
Tam bir aile filmi. 9-10 yaşındaki çocuklarla birlikte keyifle izlenebilir.
slumberland konususlumberland film konususlumberland film yorumslumberland yorumlarıhayaller diyarı film konusuaile filmleriailecek izlemelik filmlerailece izlenecek filmleraile filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.