İlk Korku 1996 tr-TR

İlk Korku (1996)

(Gerilim - Dram)
1996
IMDB
7.7
(16) 4 72 0 5
71
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Mart 2018
Filmimiz, vahşice öldürülen bir rahip, olay yerinden kaçarken yakalanan bir zanlı ve bu olayın çok ses getirip kariyerinde iyi bir etki bırakacağını düşünen bir avukatı konu alıyor. Avukatımız olaya "şöyle bir bakıp çıkar yoluma bakarım" diye giriyor fakat altını kazıdıkça dava çok farklı bir hal almaya başlıyor. Sonrası ise sürprizler ile dolu bir mücadele... Bu arada uyarayım; filmimiz biraz uzun ve genellikle diyaloglara dayalı. Edward Norton bu filmde ilk oyunculuk performansını gösteriyor. Yıllar önce Matt Damon ve kendisi bu rol için elemelere gitmişler ve rolü Norton kapmış. Zaten daha ilk performansından nasıl bir oyuncu olduğunu da net bir şekilde göreceksiniz filmde. Ben etkilendim, sıra sizde. Hadi tadını çıkarın!

İlk Korku - Primal Fear

filmine yorum yap!
Alperen
21 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Bu tarz ağır tempoyla ilerleyen ve diyalog ağırlıklı olan filmlere bayılıyorum. Çok kaliteli bir film ancak eminim ki herkesin beğenebileceği tarzda değil. Edward Norton'un ilk film tecrübesi olmasına rağmen müthiş bir oyunculuk sergilemiş. Mahkeme konulu filmler arasında izlediklerimin içinde en iyilerlerden biri olarak yerini aldı.
Ayfer E.
03 Aralık 2023
Çaylak
Filmin uzunluğunu hiç fark etmedim. Çok iyiydi. Hakimin neden sürekli alkol aldığını da anlamadım ama..
Aslı B.
06 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Bu film tavsiyelerinde karşıma çıkan bir filmdi epey bir beklettim ama sonunda izledim. "İlk Korku" deyince daha değişik bir konu beliriyor insanın zihninde. Tamamen farklı bir konu çıktı karşıma tamam oyuncular iyi fakat ben o kadar da mükemmel bulmadım.
Ayhan B.
12 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Muazzamdı. Dönemine göre çok iyi bi film bu. İzleyin derim. Edward Norton oyunculuğu Fight Club havası katmış.
Mustafa
16 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Gizem unsuru çok yüksek olduğu için filmin durağanlığı beni hiç rahatsız etmedi. Bir tarafta vahşi bir cinayetin sorumlusu olduğu düşünülen masum yüzlü bir insan diğer tarafta da girdiği davaları ne pahasına olursa olsun kazanmaya çalışan bir avukat… Film bittiğinde de bazı sorularla başbaşa kalıyorsunuz.
Umur E.
31 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Ağır tempolu, durağan ve dikkatli izlenmesi gerektiği için biraz izlemesi zor bir film. Buna hazırlanıp öyle izlediğinizde finalde çok iyi filmdi diyeceksiniz. Filmde hoşuma gitmeyen şey de mahkeme salonundaki avukatların aşırı rahat ve gevşek olması klişesi.
SPOILER [GÖSTER]
Bedia
05 Nisan 2021
Sıkı Üye
Aşırı kaliteli film. Son saniyeye kadar hiç sıkılmadan pür dikkat izlettiriyor kendisini.
eraycoskun
11 Mart 2021
Usta Yorumcu
Çok sağlam bir film, mahkeme konulu filmler arasında en iyilerinden birisi diyebilirim.
nur D.
11 Ağustos 2020
Çaylak
Edward Norton daha oynadığı ilk filmden nasıl başarılı biri olacağını gösteriyor ama ne var ki Richard Gere için aynısı söyleyemeyeceğim. "Gere" yer yer olmamış dedirtiyordu. Bunun dışında genel olarak iyi bir film, izlenir.
Tolga E.
14 Temmuz 2020
Çaylak
Mahkeme-hukuk filmlerini sevenler için muazzam bir film, hiç sıkıcı değil. 8/10
Daha fazla yorum6
primal fear 1996ilk korku filmi 1996primal fear filmi konusuprimal fear filmi oyuncularıprimal fear filmi izlerichard gere filmleriedward norton filmlerietkileyici filmlerunutulmaz filmlerhukuk filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.