İnsanlar İkiye Ayrılır 2020 tr-TR

İnsanlar İkiye Ayrılır (2020)

(Dram - Suç)
2020
IMDB
6.9
(9) 5 25 0 5
25
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
1s 42dk
IMDB
6.9
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
16 Şubat 2022

Filmimiz, insanların borçlarını tahsil eden bir danışmanlık firmasında yaşananları konu alıyor. Biliyorum böyle söyleyince kulağa çok sıkıcıymış gibi geliyor fakat değil. Bu firmada çalışıp, her gün borcu olan insanlara telefon edip, onlarla yüzyüze görüşmeler yapan 2 çalışanı ve borcu olan güzel mi güzel bir genç kızı izliyoruz. Öncelikle filmin oyuncu seçimleri çok doğru. Pınar Deniz oyunculuğu bana çok doğal geliyor. Konu çok sıkıcıymış gibi gelse de filmin akışı sizi merak ettirerek sonuna kadar götürmeyi başarıyor. E tabi sonunda da izleyenine ödülünü vermeyi ihmal etmiyor... Bu arada çok sevdiğim "7 Yüz" dizisi gibi bu film de bir BluTV yapımı. Bizden böyle yapımlar çıkması beni çok mutlu ediyor ve sevdiğim, güzel işleri elimden geldiğince her ortamda tavsiye etmeye çalışıyorum. Bu filmle ilgili yorumunuzu da çok merak ediyorum, aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

İnsanlar İkiye Ayrılır - İnsanlar İkiye Ayrılır

filmine yorum yap!
Aslı B.
25 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Vay vay vay bizden de böyle güzel bir film çıkıyormuş. Şimdiye kadar neden izlemedim diye üzülüyorum şu an. Hep aklımda olan bir filmdi Kaan tavsiye etmişse izlenir dedim, çok iyi etmişim. Hiç mi sıkıcı bir diyalog olmaz bir filmde, hiç mi bir yeri saçma olmaz, nefes almadan izledim. Kaan sana sonsuz teşekkürler, bizi böyle güzel filmlerle buluşturduğun için.Tereddüt etmeden hemen ama hemen açıp izleyin, zaman su gibi akıp gidiyor. Bu kadar hayatın içinden olan, hiç sıkmayan sonu da memnun eden bir yerli film olamaz, senaristi, yönetmeni, oyuncuları, emeği geçen herkesi, tavsiye edeni candan kutluyorum. Bu gibi güzel filmlerin daha çok yapılması dileğiyle....
anyone
11 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Çok beğendim, gerçekten! Pınar Deniz, Burcu Biricik.. çok sevdiğim oyuncular zaten. Bi de böyle bir filmde bir araya gelince ortaya harika bir iş çıkmış. Filmin konusu çok farklı ve güzel de işlenmiş. Gidin izleyin, tereddütsüz.
Ayfer Y.
03 Haziran 2023
Sıkı Üye
Bir Türk yapımından böyle bir film çıkması beni etkiledi. Keşke hep böyle beklenenin üzerinde olan filmler izlesek. Filmin oyunculuğundan senaryosuna her şey çok iyiydi. Kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum. Gerçek hayat ile de ilişkilendirilmesi de ayrı bir ayrıntı olmuş.
Melda Ö.
17 Şubat 2023
Bugün izledim. Kaliteli bir yapımdı. Tüm karakterler olması gerektiği gibi kullanılmıştı. Akıcı bir film olmuş. Çok önemli bir konuya değinmişler ve karakterler üzerindeki rol değişimlerini av ve avcının nasıl değişebileceğini film güzel bir şekilde analiz etmiş. Oyunculuklar da gayet başarılı.
Gökçen Y.
24 Eylül 2022
Usta Yorumcu
Uzun zamandır böyle kaliteli bir Türk yapımına denk gelmemistim, şaşırdım doğrusu. İzlemekte geç kalmışım.
suat T.
05 Temmuz 2022
Çaylak
Filmin sonunda "Focus" filmindeki gibi bir tat bıraktı. Bolca temel insani zayıflıkların istismarı mevcuttu..
saygielci
24 Mayıs 2022
Çaylak
Film, istenirse ve imkan olursa şaşırtan, kaliteli yapılabileceğinin bir kanıtı. Hiç beklentim olmadan acaba nedir diye açıp sonuna kadar izledim..
Kazım U.
01 Mart 2022
Sıkı Üye
Blu tv, isteyince bizden de çok güzel şeyler çıktığını kanıtlıyor. İzlemesi keyifli bir filmdi.
Almila Ö.
20 Şubat 2022
Sıkı Üye
Pınar Deniz çok güzel bir oyuncu. Ayrıca film internette de bulunabiliyor. Ben blu tv'den izlemedim mesela. Bence film güzeldi.
insanlar ikiye ayrılır filmi konusuinsanlar ikiye ayrılır konusuinsanlar ikiye ayrılır filmiinsanlar ikiye ayrılır izleinsanlar ikiye ayrılır blu tvinsanlar ikiye ayrılır pınar denizinsanlar ikiye ayrılır oyuncularpınar deniz filmleriinsanlar ikiye ayrılır yorumlar

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.