İskelet Anahtar 2005 tr-TR

İskelet Anahtar (2005)

(Dram - Gizem)
2005
IMDB
6.5
(27) 4 107 0 5
103
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
27 Yorum
1s 45dk
IMDB
6.5
BU FİLM
27b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
22 Kasım 2019

Bu son zamanlarda izlediğim en iyi gizem-gerilim filmini aranızdan "Tayfun Peynirci", "Tavsiyeni Gönder" köşemizden bana göndermiş. Kendisine büyük teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Şimdi "Caroline" isminde, 25 yaşında bir gencimiz var. Kendisi, konuşamayan felçli bir adama bakmak için bir malikaneye taşınıyor. İşte filmimiz de, bu süreçten sonra yaşananları konu alıyor... Özellikle kan, vahşet gibi unsurlar olmadan da insanı oturduğu yerde germeyi başaran filmlere hastayım, işte bu film de onlardan biri oldu benim için. Atmosferini, sıkmadan ilerleyişini ve senaryosunu çok beğendim. Hatta nasıl oldu da şimdiye kadar izlememişim diye bile söylendim. Biraz korkmak, bolca gerilmek, bir gizemi çözmek ve biraz da şaşırmak istiyorsanız mutlaka izleyin derim. Üye girişi yaptığınızda "Filmi İzle" butonu aktif olacaktır o şekilde izleyebilirsiniz. İzledikten sonra da aşağıya mutlaka yorumunuzu bırakın ki, izlemek için tereddütte kalanlara yardımcı olun. E hadi tadını çıkarın!

İskelet Anahtar - The Skeleton Key

filmine yorum yap!
Kez U.
24 Ocak 2023
Çaylak
Klasik bir malikanede tuhaf olaylar konusuyla başlayan ancak sonuna doğru ters köşe yaşatan güzel bir filmdi.
Ayşegül A.
09 Ocak 2023
Sıkı Üye
2. kez izlenebilecek filmlerden. Kaan'ın bir an önce film analizi kategorisi açıp çözümleme yapması lazım :) Filmdeki detayları kaçırmayın.
Hacer Ö.
05 Aralık 2022
Sıkı Üye
Sanırım Kaan'ın gerilim kategorisindeki bütün filmleri bitirdikten sonra diğer kategorilere geçicem. Çünki hepsi çok güzel seçimler.. Film çok iyi ve her saniye geriyo.. İzleme listenizde kesinlikle olmalı.. İyi seyirler.
Saliha E.
14 Eylül 2022
Sıkı Üye
Normal bir gerilim filmiydi. Sonu tam da beklediğim gibi çıktı.
Kemal P.
03 Temmuz 2022
Normal, ortalama bir film olarak giderken sonunun böyle bitmesi şaşırttı ve baya beğendim, izlemenizi tavsiye ederim.
Umur E.
09 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Çıktığı yıla göre bile kötü bir film. Daha önce hiç gerilim veya korku izlemediyseniz belki bu filmle başlangıç yapabilirsiniz dicem ama daha kaliteli başlangıçlar yapabilirsiniz.
Umut Ö.
04 Haziran 2022
Çaylak
Regresyon terapisi ile geçmiş yaşamlara götüren hipnoz uygulayıcıları olan Dolores Cannon ve Michael Newton kitaplarını okuduğumda kitaplarda deneklerin geçmiş yaşamlarında boşalan yani çıkmak isteyen ruhun yerine o bedene geçerek o hayata devam etmesi noktasındaki denek açıklamaları ilgimi çekmişti, bu filmde ise o kitaptaki uygulamanın belli ritüeller ile yapılması konusu benim ilgimi çekmişti.... son dönem netflix dizisi olan "Gözlerinin Ardında" adlı dizinin atası sayılabilir bu film... tavsiye ederim.
SPOILER [GÖSTER]
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
İzleyeli çok oldu ama iyi filmdi, sonu beklenmedik tarzda olanlardan.
dwaekki W.
19 Şubat 2022
Usta Yorumcu
Klişe bir korku filmi sanmıştım ama asla öyle değilmiş. aşırı gerdi, arada korkuttu da sonu zaten beni şok etti, hiç beklemezdim böyle bir son. Daha fazla puanı hak ediyor bence izleyin.
Mel
06 Şubat 2022
Usta Yorumcu
Çıktığı yıla bakacak olursak "kapan" gibi filmlerin öncüsü olduğu söylenebilir. Sıkılmadan, merak ederek izledim. Olumsuz birkaç yanı var fakat çıktığı yıla bakarak bunları önemsemedim. Akılda kalıcı olacağını düşünüyorum. Ayrıca sonunda biraz siniriniz bozulabilir.
Daha fazla yorum17
the skeleton keythe skeleton key konusuthe skeleton key konusu 2the skeleton key konusu imdbiskelet anahtar fragmaniskelet anahtar izlekorku filmi önerilerigerilim filmi önerilerigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.