Joe Black 1998 tr-TR

Joe Black (1998)

(Fantastik - Dram - Romantik)
1998
IMDB
7.2
(9) 4 69 0 5
64
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
9.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Haziran 2018
Hemen söyleyeyim; Uzun filmler sizlik değilse, zamanım dar şöyle kısa ama iyi bir şeyler izleyeyim diye buraya geldiyseniz bu film sizlik değil çünkü tam 3 saat uzunluğunda, o yüzden hemen farklı bir tavsiyeye ışınlanın derim. Şimdi, hala burada olanlar için film hakkında biraz konuşayım istiyorum. 60'lı yaşlarında zengin bir adamımız var. Bir gün kafasının içinde duyduğu seslerden sonra hayatı yavaşça garipleşmeye başlıyor. Bu amcamızın bir de güzeller güzeli bir kızı var, bu kızımız da yakışıklı mı yakışıklı Brad Pitt'imize vuruluyor. Fakat işler daha da garipleşiyor ve baba-kızın hayatı yavaşça değişiyor... Film, 3 saat boyunca beni öylece kendine kilitledi. Özellikle bir tanışma sahnesi var ki; o mimikler, utangaç bakışlar, inceden birbirini süzmeler, dönüp dönüp bakmalar... bu sahne izlediğim tüm aşk filmleri arasında ilk 3'te olabilir. Tabi fantastik de bir yanı olduğu için filmde ara sıra da gülümseyeceksiniz. Oyunculuklar şahane. "Ölüm", "Aşk" ve "Hayat" başlıklarını derinlemesine izleyeceksiniz, sorgulayacaksınız. Hatta fazlasıyla da duygulanabilirsiniz. Hadi tadını çıkarın.

Joe Black - Meet Joe Black

filmine yorum yap!
Beytullah Ö.
13 Mart 2024
"Çünkü denemediysen, yaşamamışsındır." Acaba ölüm o bedenin daha önce kıza bir şeyler hissetmesinden mi etkilendi yoksa gerçekten mi etkilendi?
SPOILER [GÖSTER]
Aslı B.
26 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi yıllar önce izlemiştim. Kaan instadan tekrar hatırlatınca bir daha izledim unutmuşum filmi. Süresi bu kadar uzun olmak zorunda mıydı? dedim. Güzel film,duygusal haa birde böyle yakışıklı bir ölüm meleği gelse herkes sıraya girerdi ölmek için herhalde :)) Tövbe tövbe :))
Akif Feyzioğlu
26 Haziran 2022
Sıkı Üye
Instagram'da da sürekli önüme düşen postlar nedeni ile izledim. 3 saat bi tık uzun. Romantik filmleri sevenler için güzel film. 7/10.
Ayhan B.
23 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Pek beğenmedim tavsiye de etmem, tv filmi kalitesinde durağan bi filmdi.
Henry Chinaski
28 Aralık 2021
Çaylak
Dünyanın en güzel filmi :) Brad Pitt eyvallah da.. Ya Claire Forlani'nin o gözleri ve bakışlarına ne demeli :) Efsane filmlerden..
Ayşegül A.
24 Kasım 2020
Sıkı Üye
Melekler Şehri ve Hayalet gibi filmleri sevdiyseniz ve Brad Pitt'in en yakışıklı olduğu halini merak ediyorsanız izleyin. Genç kuşak sevecektir.
Aytek S.
23 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
bu filmi ilk çıktığında izlemiş ve sıkılmıştım ama şu an sırf Kaan tavsiye etti diye bir daha izledim, şans verdim ve anladım ki zamanında çok yanılmışım.
Navyblues13
31 Mart 2019
Çaylak
Bu film güzel aşk filmlerinden biridir. Oyuncular ve oyunculukları ise çok çok iyi. Sonuna kadar severek izlettirir. Bu filmi beğenmemek, özellikle sitedeki diğer filmlerle kıyaslandığında, saçmalıktır.
Emre G.
29 Haziran 2018
Çaylak
Melekler Şehri mi bu filmden etkilenmiş yoksa bu film mi etkilenmiş gibi bir soru akla geliyor. Burada da başka bir dinsel konuyu kılıfa sokma söz konusu ayrıntıya girmeyeceğim, izlemeyen olabilir diye. Ama fena değil evet gereğinden fazla uzun tutulmuş gibi. Brad ve Antony hatırına izlenebilir bir film.
meet joe black filmimeet joe black filmi konusujoe black filmijoe black filmi konusuanthony hopkins filmleribrad pitt filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesiromantik filmlerdram filmlerifantastik filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.