Kalibre 2018 tr-TR

Kalibre (2018)

(Gerilim - Suç)
2018
IMDB
6.6
(20) 4 58 0 5
49
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
IMDB
6.6
BU FİLM
30b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Temmuz 2018

Filmimiz, 2 eski dostun yıllar sonra birlikte İskoçya'da çıktıkları avda yaşananları ve sonrasını konu alan bir Netflix filmi... Bu tavsiyemde tadı kaçmasın diye filmin konusuna daha fazla değinmek istemiyorum. Sadece şunu bilin; Eğer gerilmek istiyorsanız bu film sizi deli gibi gerecek. Soluksuz kaldığınız sahneler de olacak, tırnaklarınızı yediğiniz sahneler de... Hatta kendinizi filmde yaşananların merkezine koyup "Ben olsam ne yapardım?" diye de kara kara düşüneceksiniz. Sadece ilk çeyreği biraz durgun gelecektir, o kısmı aşarsanız sonrası sizi tatmin edecektir. Yorumunuzu çok merak ediyorum, aşağıya olumlu-olumsuz düşüncelerinizi mutlaka bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Kalibre - Calibre

filmine yorum yap!
Alperen
16 Şubat 2024
Usta Yorumcu
İzlediğim en düz, en sıradan film olabilir. Gerçekten ilgi çekici bir yanı yoktu diyebilirim. İzlemeseniz de olur hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Mustafa
21 Mart 2023
Usta Yorumcu
Film çok yavaş başlasa da ilerleyen zamanda belirli bir dozda gererek devam ediyor ve Netflix yapımları benzeri sona eriyor. Bana göre ortalama bir filmdi.
Serkan B.
15 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Basit ve kafa yormayan bir senaryo. "Gerilim" etiketine katılmıyorum, evet suç ve dram beraberinde ihanet. Vakti geniş olanlar için izlenebilir.
Bedia
03 Nisan 2021
Sıkı Üye
Film beni çok etkiledi. Sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim çünkü hayat dersi veriyor.
uykusarhosu
12 Mart 2021
Sıkı Üye
Ahım şahım, muazzam kaliteli bir film değil elbette fakat o gerginliği hissedebilirsiniz. Oyuncuların içerisinde bulundukları talihsiz durumla empati yapmaya çalışınca gerçekten sinirleriniz bozulabilir.
JF.Kennedy17
15 Aralık 2020
Çaylak
Oyunculuklar güzel, olaylar merak ettirici ve ilgi çekici, kısacası aşırı gerçekçi bir filmdi. Filmdeki başrol yerine ben oynamış kadar kendimi onun yerine koyarak izledim, size de öyle izlemenizi tavsiye ederim.
Gökçen Y.
15 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Ben çok beğendim, o kasvetli hava, o durağanlık... aşağıda yazılanların aksine hoşuma gitti. Son günlerde izlediğim en iyi filmlerden biriydi.
Yigittheripper
08 Kasım 2020
Usta Yorumcu
Akıcılık yönünden isteneni veremeyen bir filmdi, ama izlenebilir.
afloydian
03 Temmuz 2020
Çaylak
Netflix'te inci gibi parlayan son derece kasvetli bir film. Bu tarz atmosfer ve gerilimden hoşlanıyorsanız, ertelemeden izleyiniz.
Gökhan Özkol
18 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Gerçekçilik muazzam ve güzel bir film fakat ben çok fazla beğenmedim, orta derecede bir film benim için. Zaman geçirmek için izlenebilir ve puanı da tam ayarında.
Daha fazla yorum10
kalibre filmikalibre filmi konusucalibre filmicalibre filmi konusu2018 filmlerinetflix filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmlerisuç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.