Kar Küreyici 2013 tr-TR

Kar Küreyici (2013)

(Gerilim - Fantastik)
2013
IMDB
7
(33) 4 289 0 5
257
32
İZLEDİM
SONRA İZLE
33 Yorum
2s 6dk
IMDB
7
BU FİLM
27b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
20 Ocak 2018

Mahvolmuş dünyada insan topluluğunun sadece bir trendeki vagonlarda hayatını sürdürdüğünü düşünün. Koca bir 'tren şehri'... Vagonlar zenginler ve fakirler olarak iki bölgeye ayrılmış, tıpkı şehirler ve ülkelerde olduğu gibi. Tabi bir de liderimiz var. Filmimizde, sürekli olarak dünya üzerinde ilerleyen bu trende yaşananları izleyeceksiniz. Treni dünyanın ta kendisi olarak düşünüp izlerseniz her şey daha çok yerine oturacaktır... Senaryo, kurgu hepsi muhteşem. Bu tür dünyadaki sınıf ayrımını etkileyici bir şekide aktaran bir diğer film olan The Platform'u da hala izlemediyseniz bu iki filme de en yakın zamanda zaman ayırın derim.. E hadi tadını çıkarın!

Kar Küreyici - Snowpiercer

filmine yorum yap!
Bülent K.
25 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerdendi. Resimlerden tanıyamadım ama kahramanımız Kaptan America'ymış. Görsel olarak güzeldi ama fikir olarak daha güzeldi. Platform filmi ile beraber izlenmeli diye düşünüyorum.
Delirdim
24 Mart 2023
Çaylak
Filmin konusu baya hoş ve çok anlamlı... Anlamlıdan kastettiğim; filmi ilk izleyişimde her şeyi kaçırmıştım ama sonradan altyazılı izleyince filmin ne kadar iyi olduğunu fark ettim.
Umur E.
03 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Konu iyi ama kötü işlenmiş. Filmin vermek istediği mesajı filmin daha başında hatta daha izlemeden bile anlayabilirsiniz ama sanki anlaması zormuş gibi film mesajı finalde açıklıyor. Mantık hataları da var mesela trendeki patlamayı duymuyorlar ama çığ düşerken duyuyorlar. Kötü bir film. Mesaj da baştan anlaşıldığı için etkileyici bir tarafı da yok. Benim tek etkilendiğim şey filmin mesajını Ed Harris'in açıklaması.
SPOILER [GÖSTER]
UĞUR D.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Cidden baya hoş bir film. Dizisi de çıktı onu da kesinlikle en kısa zamanda izlemeye bakın derim...
Gizem O.
05 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Distopya türünde başarılı bulduğum ama işleyiş açısından havada kalan bir film oldu. Konusu bakımından özgün bir film, yine de izlenir.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
Bunu seyredip beğenenler hemen arkasından Parazit filmini de altyazılı izlesin.. Hatta sonra da Platform ile finale ulaşsın, hepsi de çok iyi benzer filmler.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Çaylak
Gerçekten çok hoş bi filmdi, dünya düzenini iyi sorgulamış.
Alperen
22 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Verdiği mesajlar olsun, senaryosu olsun gayet güzel bir filmdi. Sonunu maalesef çok beğenmedim ama orasını da görmezden gelin ve bir şans verin derim :)
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
21. yüzyılda gelişim hızı eksponansiyel hale gelen teknoloji, sonunda senaristlerimize beklenen ilhamı vermeye başladı. Umarım böyle yapıtların sayısı artar.
Buket D.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Çok beğendiğim bir filmdi, kendi içinde bi şeyler anlatan filmleri seviyorsanız mutlaka izleyin... Sonrasında dizisi yapıldı ama asla filmle boy ölçüşemez.
Daha fazla yorum23
snowpiercer konususnowpiercer izlesnowpiercer yorumbilim kurgu filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.