Kara Deniz 2014 tr-TR

Kara Deniz (2014)

(Gerilim - Dram)
2014
IMDB
6.4
(9) 5 45 0 5
45
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
11 Mart 2018
30 yılını denizaltılarda harcamış bir adamımız var. Fakat emek verdiği şirket onu gözden çıkarınca o da tüm bu çaresizliğin içinde yıllar önce kaybolan altın yüklü bir denizaltı efsanesinin peşine düşüyor. Tabi önce denizaltı için bir ekip de oluşturmayı ihmal etmiyor. Fakat gerek insan psikolojileri gerekse teknik sorunlardan dolayı işler biraz karışıyor ve gerilim dolu bir hayatta kalma mücadelesi başlıyor... Film, gerek temelindeki hikaye, gerekse gerilim dolu sahneleri ile beni yakalamayı başardı. Bir gecenizi keyifle ayırabileceğiniz bir film. Yorumunuzu aşağıya bırakmayı da unutmayın. E hadi tadını çıkarın!

Kara Deniz - Black Sea

filmine yorum yap!
Kaarlonan I.
12 Aralık 2021
Çaylak
Çok bilindik bir film değildir ama ben izleyenlerin çok beğeneceğini düşünüyorum.
Mel
25 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Burada görmeseydim bu filmi kaçırmış olucaktım. Gerilimi, oyunculukları, senaryosu gayet yerindeydi. Tek filmde hırs, hainlik ve fedakarlık hepsini görmüş olduk.
eraycoskun
09 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Tek mekanlı bir filmle bu ambiyansı yaşatmak kolay olmasa gerek, gerçekten fazlasıyla gerildim, oyuncular da zaten iyiydi, son noktayı da güzel koymuşlar. Mutlaka izleyin derim, notum. 7.5/10
ongun B.
27 Aralık 2020
Çaylak
Tek mekanlı filmlerde gerilim ve heyecanı tetikte tutmak zordur. Lakin son ana kadar "acaba başarabilecekler mi" merakı devam etti, izlenir.
Serhat
25 Nisan 2020
Sıkı Üye
İyi filmdi. Acaba neler olacak diye merak uyandırıyor ama daha iyisini beklerdim bence puanı 6,5/10.
Ahmet K.
17 Nisan 2020
Arkadaşla, aileyle kısacası herkesle izlenebilece, puanının çok daha üstünde bir değere sahip mükemmel bir film. Benim puanım 7.8
Bu arada Teşekkürler Kaan :)
Not: Psikolojik gerilim yada beyin yakan tarzı daha çok film bekliyoruz...
Mert A.
01 Nisan 2018
Sıkı Üye
Gerçekten taş gibi filmmiş nasıl gözden kaçırmışım şimdiye kadar çok teşekkürler.
Caner M.
15 Mart 2018
Sıkı Üye
Uzun süresi tek mekanda geçen filmlerde gerilimi ve heyecanı yaşatmak genellikle zor olur, ancak bu filmde insan davranışlarının ön plana çıkması gerekli gerilimi ortaya çıkarmış. Film, gerek oyunculukları, gerek gerilim ve heyecan dolu sahneleri ile sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Kesinlikle kaçırmayın!
Kazım U.
13 Mart 2018
Sıkı Üye
çok iyi filmmiş bunca yıldır nasıl görmedim duymadım hayretler içindeyim üstelik kadroda jude law gibi bir isim var gerçekten teşekkürler kaan ayrıca filmde türkiye'den de biraz bahsediliyor mutlaka izleyin 6.4 değilde 7 falan olmalıydı bence.
black sea 2014black sea filmi izleblack sea filmi konusublack sea filmi oyuncularıkara deniz filmi 2014jude law filmlerigerilim filmi önerilerigerilim filmleridenizaltı filmlerisu altı filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.