Karanlık Taraf 2011 tr-TR

Karanlık Taraf (2011)

(Gerilim - Dram)
2011
IMDB
7.4
(44) 4 198 0 5
187
11
İZLEDİM
SONRA İZLE
44 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
42b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Aralık 2017
Burada size defalarca dile getirdiğim İspanyol fimlerine olan sevdamı huzurlarınızda tekrar dile getirmek istiyorum. İspanyol filmlerinin bu izleyiciyi ters köşe yapma olaylarına tam anlamıyla bayılıyorum. Fakat, bu tarz filmler için nasıl etsem de spoiler vermeden sizi ikna etsem bilemiyorum.. Size senaryosu ile beni tam kalbimden vuran nefis bir İspanyol filmi getirdim. Sadece şu kadarı bile yetecektir aslında; bu filmin ilk yarısında ve ikinci yarısında bir kadının sevdiği bir adam için neler yapabileceğini, neleri göze alabileceğini aşırı açık ve nefis bir şekilde göreceksiniz.. Film sonunda erkekler ''Ne kadınlar var be..'' diye iç geçirirken kadınlar da kendi hemcinslerinin yaptıklarına ağızları açık şekilde şaşırıp kalmış halde boş duvarlara bakıyor olacak. Yalnız, tabi tüm bunlar bu filmi izlediğinizde olacak. Yani bu yüzden filmin başındaki o durgun kısım sizi sakın soğutmasın. Hep söylediğim gibi durgun başlayan filmler biraz sabrettiğinizde nefis yapımlara dönüşür, sadece biraz daha kendinizi filme verin ve durgun geçen 15 dakika için hayatınızda etkilendiğiniz filmler arasına girecek filmleri bir çırpıda silip atmayın. Hayır biliyorum çünkü o film yarım kalırsa tekrar dönüp bitirmek size çok zor gelecek, o yüzden yarım bırakmayın bekleyin çünkü değecek.. İlişkilerde de böyle değil midir aslında.. Pardon.. Dertliyim de biraz, hazır yazabiliyorken buraya yazayım dedim.. Gördüğünüz gibi film tavsiyesinden çok hayat tavsiyesi de veriyorum.. Ama kıymet bilen yok.. Şaka bir yana. Son zamanlarda izlediğiniz en farklı ve etkileyici senaryoya sahip filmi izleyeceksiniz. Tadını çıkarın, teşekkürleri de aşağıya bırakın.

Karanlık Taraf - The Hidden Face

filmine yorum yap!
mert Y.
29 Şubat 2024
Çaylak
Başlarda merak ettirip sonraları açıklığa kavuşturma konusunda iyiydi.18+ sahneler olması neticesinde tek izlemeniz tavsiyemdir. Sık sık empati yapabilirsiniz bu filmde.
Ümit E.
22 Ekim 2023
Merak uyandıran ve bence sıkmadan acaba dedittiren farklı senaryosuyla akıllarda kalıcı ve 'ben olsam ne yapardım' dedirten güzel bir filmdi. Onun dışında ne söylesem spoiler olacağı için susuyor ve iyi seyirler diliyorum....
Recep Ç.
30 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Muhteşem bir film. Uzun zaman unutulmayacak türden. Beni etkiledi ve ters köşe yaptı. Sonu adil miydi, değil miydi hala bilmiyorum.
beren K.
10 Temmuz 2023
Çaylak
Maalesef ben bunu çok beğenemedim. Akıcı gelmedi, izlerken sıkıldım, atmosferi boğdu beni diyebiliriz ama konusu ilginç olduğu için şans verebilirsiniz.
.
ilknur K.
03 Temmuz 2023
Çaylak
Filmin dönüm noktası olan kısımda yani anahtarın düşme sahnesinde eyvah dedim ben bu filmi neden izledim. Çünkü o dakikadan sonra karnıma ağrılar girdi artık fena halde gerildim, hele son 15 dakika aman allahım! Film başta bu ne kadar sığ bir oyunculuk dedirtse de Adrian'ın soğuk tavırlarının sebebini izledikçe gördüm. Film bence başarılı, hem de kısa 1 saat 36 dk tavsiye ederim.
SPOILER [GÖSTER]
Aslı B.
10 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Ben Özcan Deniz'in filmini daha çok beğendim. İlk onu izledim belki ondandır. Değisik bir konu, ben çok beğendim.
Melih D.
09 Nisan 2023
Çaylak
10 üzerinden 7 buçuk. Gayet başarılı ve güzel bir konusu var. Her zaman izlediğimiz klasik konulu filmlerden değil. İzlemeyen varsa mutlaka izlemeli. Başarılı bulduğum bir film. Tek solukta izlenir.
Hacer Ö.
22 Aralık 2022
Sıkı Üye
Filmin amacı germekse gerim gerim gerildim ne yalan söyleyeyim... Aşağıya yorum bırakan şahıs; Hadi Kaan seni bu seferlik hayal kırıklığına uğrattı diyelim, filmin imdb'sine baktın mı? Yani filmi beğenen kaç kişi var bir göz attın mı? Biraz araştırın derim. Filmde ters köşe oldum sanırım 2.'si de çekilecek, merakla bekliyorum... İzleyin bana hak vereceksiniz.
Ayhan B.
14 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Çok aman aman bi film değil, izlemeseniz de bi şey kaybetmezseniz sonu saçma bitti. Aşırı +18 sahne var ona dikkat..
Umur E.
12 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Ufak tefek mantık hatalarıyla beraber finali hiç beğenmedim. Bence aceleye getirilmiş. Bunun dışında sürükleyici bir film. İzlenir..
Daha fazla yorum34
the hidden face filmi konusuthe hidden face izlethe hidden face yorumlarthe hidden face ımdbkaranlık taraf konusukaranlık taraf filmi yorumlarıkaranlık taraf filmi izleispanyol filmleriispanyol filmi önerilerigerilim filmlerigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.