Kayıp Aranıyor 2018 tr-TR

Kayıp Aranıyor (2018)

(Gerilim - Dram)
2018
IMDB
7.9
(28) 4 178 0 5
167
11
İZLEDİM
SONRA İZLE
28 Yorum
1s 42dk
IMDB
7.9
BU FİLM
21b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
15 Ekim 2018

Bu tavsiyeyi aranızdan "Murat İmalı" ve "Saffet Sakar" izlemem için göndermişler. Fakat biliyorsunuz adaletli olması için sadece ilk gönderen kişinin ismi yukarıda "Tavsiye Etti" olarak yazıyor. Lafı uzatmadan huzurlarınızda bu 2 kişiye de çok teşekkür edip filme geçmek istiyorum. Filmimiz, 16 yaşındaki kızı ortadan kaybolan bir babanın günümüz teknolojisini ve imkanlarını kullanarak çıktığı sürükleyici macerayı konu alıyor... Film, neredeyse tüm olan biteni bize bilgisayar ekranı aracılığı ile gösteriyor. Evet baya baya tüm olayın geliştiği bir ekranı izliyoruz. Fakat bu bir eksi mi? İnanın bu filmi izlemeden önce biri bana bunu anlatsaydı "O ne öyle ya?" gibi bir tepki verirdim. Fakat filmin öyle güzel ve başarılı bir kurgusu var ki inanın bir an bile sıkılmadım. Bütün o koşturmacayı ve gerilimi sonuna kadar yaşadım. İlginç ve başarılı bir film sizi bekliyor, e hadi tadını çıkarın!

Kayıp Aranıyor - Searching

filmine yorum yap!
Alperen
19 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Farklı bi çekim yöntemi denemişler ve bana sorarsanız başarılı da olmuş. Pek beklentim yoktu ama film beni sıkılmadan sonuna kadar sürüklemeyi başardı. Imdb puanı gereksiz fazla olmuş bence ona göre çok beklentiye girmeyin derim.
Abdullah K.
11 Ocak 2023
Bi an bile sıkılmadan izlediğim bir film oldu... 8/10
E.N.A.
28 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Bu türü seviyorum. Profile filmi de başarılı örneklerinden. Film oldukça sürükleyici. Sonuna kadar soru işaretleri hiç bitmiyor. Sonunda ise birden tüm düğümler çözülüyor. Havada kalan bir şey yok, oldukça tatmin edici.
Gizem O.
25 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Bu tarzda izlediğim ilk film. Sıkılmadan izledim. İzlenmeyi hak ediyor.
Ayfer Y.
09 Mart 2022
Sıkı Üye
Film gayet iyi kesinlikle izleyin. Sonunu iple çekerek izledim. Bu tarz filmleri izlemeye ilk bu film ile başladım ve doğru da seçim yaptığımı düşünüyorum. Teşekkürler Kaan :)
Ahmet D.
17 Ocak 2022
Çaylak
Bu tür filmleri çok seven biriyim zaten. Bütün filmi ekran üzerinden vermek ve bu gizemi yaratabilmek büyük başarı. Mantık hatasına gelince, kızı kaybolan biri için baya mantıklı şeyler yaptı adam. Başka filmlerde salak salak ağlamaktan, polise zorluk çıkarmaktan başka bi şey yapmayan karakterler olurdu genelde.
Pablo.Escobar
24 Eylül 2021
Sıkı Üye
Fena değildi. Yalnız bedavaya film çekmişler neredeyse :)
elifff
02 Temmuz 2021
Çaylak
Filmde orta derece bir gerilim var. Değişik bir film olmuş. Sonu sizi şaşırtabilir.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Çekim tekniği çok değişik ve güzel. Gerilimi de tadında, çok iyi.
beyz
04 Haziran 2021
Bir filmi dijital bir ekran üzerinden ilerletmek şahane bir fikir olmuş. Bence muazzamdı. Ayrıca gayet de sağlam bir sonu vardı :)
Daha fazla yorum18
kayıp aranıyor filmikayıp aranıyor filmi konususearching filmisearching filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.