Kazanma Sanatı 2011 tr-TR

Kazanma Sanatı (2011)

(Dram - Spor - Biyografi)
2011
IMDB
7.6
(6) 4 58 0 5
19 Eylül 2019
Süresinin 2 saat 15 dakika olduğunu gördükten sonra izleme listemde aşağılara doğru ittiğim bu hikayesi gerçeğe dayanan filmi aranızdan "Oğuzhan Akın" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler edip filme geçmek istiyorum. Şimdi bir beyzbol takımımız var, bir de bu takımın başındaki isim olan zeki ve yenilikçi adamımız ki kendisi "Brad Pitt". Bu zeki adam, tüm beyzbol sektörüne bu işin daha ucuza ve daha iyi şekilde yapılabileceğini göstermek istiyor ve işte film boyunca da bu akıllı adamın marifetlerini izliyoruz... Öncelikle dediğim gibi atraksiyonlu ya da gerilimli bir şeyler arıyorsanız yanlış yerdesiniz çünkü 2 saatlik bu film, diyaloglar ve spor sektörü üzerine ilerliyor. Çoğunluğu beyzbol sporu olduğu için bu konuya uzak olanlar filmden pek bir şey anlamayabilir. O yüzden bu konuya dikkat edin. Bunun haricinde, süresi uzun, iyi oyunculukların olduğu, konusu gereği insanı gaza getiren ve bir şekilde kendini izlettiren bir yapısı olan iyi bir film izleyeceksiniz. Yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

Kazanma Sanatı - Moneyball

filmine yorum yap!
roxaLor3nz
21 Temmuz 2022
Bence izlenmeli, "Koç Carter" benzeri bir film, Brad Pitt oyunculuğu başka bir seviye ama yan roldekiler biraz sınıfta kalmış gibi, yine de içi dolu bir film.
E.N.A.
20 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Duygular yer yer geçti ama beklenen performansın altında kalmış bir yapım olmuş. Sürekli izlemeyi ertelediğim için zaman içerisinde beklentim de artmış olabilir.
Mathilda9
01 Nisan 2021
Sıkı Üye
Çok iyi film. Gerçek bir hikaye olması da ayrı güzel, kesinlikle izleyin :)
eowyn
13 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Film izlemeyi çok severim ama bu filmi izlerken çok zorlandım. Evet beyzbol konusunda hiç bilgim yok bunun da çok büyük etkisi vardı ama bir maç kazanılıyorsa bunun mutluluğunu, kaybediliyorsa bunun üzüntüsünü de bize yansıtamamışlardı. Zaten film takımın ve oyuncuların konu edinildiği bir film değil, takımın menajerinin ve o dönemin spor ekonomisinin konu edinildiği bir film. Gerçek hayattan alıntı ama kısaca beni kendine pek bağlayamadı eğer gerçekten 2 saatinizi çok iyi bir filmle değerlendirmek istiyorsanız bence yanlış yerdesiniz. Bu sitede daha pek çok güzel film var ama benim gibi bu film daha sonra izlenecek listenizde bulunuyorsa izleyin o kadar da kötü değil çünkü.
Umut Ö.
13 Ocak 2020
Sıkı Üye
"Ad Astra" gibi son filmlerinden çok daha iyi, tekrar izlenir.
Gökhan O.
22 Eylül 2019
Müthiş bir filmdi. Aslında spor ekonomisinin ne denli büyütüldüğünü gözler önüne seren bir kör noktası da vardı. Girişimci veya yönetici iseniz sizi daha çok etkileyecek.
moneyball konusumoneyball oyuncularmoneyball izlemoneyball filmi konusukazanma sanatı konusukazanma sanatı izlekazanma sanatı oyuncularıgaza getiren filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.