Koku: Bir Katilin Hikayesi 2006 tr-TR

Koku: Bir Katilin Hikayesi (2006)

(Fantastik - Dram)
2006
IMDB
7.5
(37) 4 258 0 5
232
26
İZLEDİM
SONRA İZLE
37 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
01 Şubat 2018
Öncelikle filmimizin adından da belli olduğu gibi, adamımızın bir katil olduğunu söylemekten çekinmiyorum. Şimdi katilimiz, 18. yüzyılın pis, bakımsız Paris'inde koku yeteneği diğer insanlara göre birkaç tık daha gelişmiş olarak doğuyor. Fakat katilimizin koku duyusu ne kadar iyiyse, kendisi bir o kadar da duygusuz bir karaktere sahip. En güzel kokulu parfüm yapma hırsıyla odaklanan katilimiz, bununla da yetinmiyor ve kusursuz parfüm için insan tenine ihtiyaç duymaya başlıyor. İşte filmimizin ilginç yanı da tam burada başlıyor ve sürüyor. İlk izlediğimde çok etkilenmiştim, ikinci izleyişimde de bir o kadar etkilendiğim nadir filmlerden. Çok farklı ve biraz da fantastik bir hikaye izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Koku: Bir Katilin Hikayesi - Perfume: The Story of a Murderer

filmine yorum yap!
Aslı B.
08 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Seri katil, ya da tek katil de olsa, cinayet çözülen filmleri severim. Bu film beni içine almadı, ısınamadım. Rahatsız edici sahneler var, bana göre izlenmese de olur.
ÇETİN Ö.
01 Eylül 2023
Çaylak
Yıllar önce izlemiştim, değişik bi konusu var, güzeldi, izleyin derim.
Alperen
08 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Etkileyici ve bir o kadar da rahatsız edici bir filmdi. Konusu ise diğer seri katil filmlerinden oldukça farklı. Süresi biraz uzun ancak sonuna kadar merakla izlettirmeyi başarıyor. Son olarak filmde çok fazla cinsellik içeren sahneler mevcut şimdiden uyarayım.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Bu film hakkında ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Film bittiğinde ekrana uzun süre bakakaldım. Oldukça tuhaftı konusu. Kitabı da var, belki okursam bende bir şeyler oturur :,)
Yasel
25 Şubat 2023
Çaylak
Çok etkileyici bir filmdi. Hatta kitabı da var okumak isteyenlere önerilir.
sekivanc
18 Ocak 2023
Çaylak
Aynı isimli romanı daha önce okuduğum için, hikayeyi bilmenin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak senaryo yerine yalnızca filme odaklanabildim. Görsel açıdan beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Keyifle izledim.
Bülent K.
01 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Uzun zaman önce izlemiştim, etkilendiğimi hatırlıyorum, tekrar izlemek için fırsat kolluyorum. Güzel filmdi.
kayıp B.
17 Ağustos 2022
Konusu ilginç ama konuyu hiç işleyemediklerini düşünüyorum, hele ki filmin sonu berbattı... Adamı çarmıha gerip idam etselerdi bile tahmin edilebilir bir son olurdu ama en azından filmdeki sondan daha iyi olurdu... Filmin sonunu görünce zamanım boşa gitmiş gibi hissettim, canım sıkıldı.
UĞUR D.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Gördüğüm en ilginç film ve sanat eseri resmen... Mutlaka hemen izlemelisiniz.
Buket D.
20 Mart 2022
Sıkı Üye
Yıllar önce izlediğim, her gördüğümde de bir garip hissettiren film.
Daha fazla yorum27
perfume: the story of a murderer filmi konusuperfume: the story of a murderer filmi yorumlarıperfume: the story of a murderer filmi oyuncularperfume: the story of a murderer filmi fragmanıkoku filmi konusukoku bir katilin hikayesi filmi yorumlarıkoku filmi izledustin hoffman filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.