Kör Nokta 2009 tr-TR

Kör Nokta (2009)

(Dram - Spor)
2009
IMDB
7.7
(12) 4 96 0 5
95
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
30 Kasım 2017
Yaşıtlarından birazcık iri olan ve bu durumla beraber kötü ailesinin de getirdiği kötü bir hayat ile tek başına mücadele etmeye çalışan mahcup bakışlı bir baş rolümüz ve vefalı, iyi kalpli annemiz "Sandra Bullock" var. Annemiz bu çamura düşen altını evlatlık alır ve üzerindeki çamuru silip atar.. Nefis bir dram fakat öyle kasvetli bir dram değil, hani şöyle tatlı dram.. Bazı sahnelerde yüreğiniz yumuşacık olacak.. Taş kalplisiniz demiyorum ama içinde o iyilik yaptığınızda huzur dolan bir tarafı olur ya insanın, heh işte onu sürekli hissedeceksiniz.. "Kaan demişti" dersiniz..

Kör Nokta - The Blind Side

filmine yorum yap!
E.N.A.
27 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
TV'de denk gelerek izlemiştim. Ailecek izlenebilecek, içinizi ısıtan sıcacık bir film. Dil, din, ırk fark etmeksizin her insanın bir şansı hak ettigini gösteriyor.
Pinkmoon
14 Şubat 2022
Sıkı Üye
Ön yargılı davranıp listemde uzun süre beklemişti bu film, izlediğimdeyse iyi ki izlemişim dedim.
Küb
09 Haziran 2021
Çaylak
Oyuncular yaşananları o kadar güzel aktarmış ki, filmde duygudan duyguya atladım. Tabi gerçeğe dayanması da daha güzel kılmış :)
Mathilda9
18 Nisan 2021
Sıkı Üye
Gerçekten aşırı iyiydi, izlediğim en iyi filmlerden birisi, oyuncular da çok iyi seçilmiş :) kesinlikle izleyin.
gözleri yaşlı
03 Nisan 2021
Çaylak
Sitedeki en iyi film diyebilirim, ya da En İyi'ye aday olabilir. Çok güzeldi. Ne ara bittiğini anlayamadım bile. Gerçek bir hikayeyi izlemek de insana ayrı bir heyecan katıyor. Kesinlikle izlenmesi gerek.
eraycoskun
31 Mart 2021
Usta Yorumcu
Tavsiye için çok teşekkürler. Bu siteden görüp izlediğim filmler arasında en iyilerinden biri, akıp götürüyor, hoş, vakit geçirmelik. Gerçek bir hikaye olması da daha bir cezbediyor, zaman kaybetmeden bu filmi izlemelisiniz.
sıla ö.
13 Ocak 2021
Sıkı Üye
Minik bir iyiliğin nerelere gelebileceğini, bir hayatı nasıl değiştirebildiğini göreceksiniz. Film resmen sizi tüm sıcaklığıyla sarıyor, mutlaka izleyin derim.
Beyz S.
09 Aralık 2020
İzlediğinize pişman olmayacağınız bir film. Bitince kendinizi gülümseyerek bulacağınız gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama, yumoş bir film.
kemal K.
10 Eylül 2020
Genel olarak oyuncuların yerine konunun daha ön planda olduğu, idare ederin 1 üstü bir film.
Aşkın K.
26 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Sandra Bullock'un belki en iyi işidir. Sert ama duygusal, müthiş bir karakter. Gerçek hikaye olması ilgi çekiyor. Güzel bir hafta sonu filmi olur.
Daha fazla yorum2

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.