Vakit Varken 2022 tr-TR

Vakit Varken (2022)

(Dram - Romantik)
2022
IMDB
6.6
18
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
1s 48dk
IMDB
6.6
BU FİLM
8.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
31 Mart 2023

Aranızdan Fatma'nın tavsiyesiyle izlediğim bu film; "Hayat, siz plan yaparken başınıza gelenlerdir.." mottosunu nefis bir şekilde işliyor. Filmimiz, işkolik bir aile babasının bir doğum gününde yaşamaya başladığı 'zamanda atlama' konusunu işliyor. Adamımız 1 günde 1 yıl yaşamaya başlayınca önce hafiften bir çıldırsa da sonrasında bazı şeyleri de sorgulamaya başlıyor... Öncelikle 'çerezlik' olmasına rağmen beni kendinde tutup bir şeyleri sorgulatmayı başardı bu film. İçinde hem aile, hem hayata dair farkındalıklar, hem 'sevgi' hem de kıyısından köşesinden bir zamanda yolculuk teması var... Eğer sakin, dingin atmosferini aşıp sonuna kadar izlerseniz, film bittiğinde bir 10 dakika şöyle kendi hayatınızı sorgulayıp, duvara dalıp düşüneceğinize eminim... Kendimden biliyorum... Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Vakit Varken - Era Ora

filmine yorum yap!
Kaan A.
11 Ocak 2024
Sıkı Üye
Güzel konu güzel bir işleyiş. Tabi en sonunda tekrardan 40 yaşında uyanmasını beklemedim değil. Ayrıca meditasyon da Tibetce öğrenen, aydınlandığını söyleyip kıskanç olan guru Ömer seni de unutmadık.
Nazlı Ç.
10 Ocak 2024
Sıkı Üye
Hiçbir beklentim olmadan, uykum kaçtığı için açıp öylesine izlediğim en tatlı, anlamlı film oldu. Zaman inanılmaz hızlı akıyor gerçekten biz farkında olmadan. Ve film bittiğinde insanı gerçekten bir anlık bile olsa sorgulatıyor. "Hiçbir şey yapamayacağımız iki gün var. Birinin adı dün, diğerinin adı ise yarın." Denk geldiyseniz ertelemeyin izleyin derim.
Film S.
26 Kasım 2023
Çaylak
Çok büyük beklentiyle izlememiştim ama hiç sıkmadı durağanlığı. Hatta her yeni günde acaba bu sefer ne olacak diye düşündüm. Vaktin değerini gösteren bir film. Normalde düşük IMDB puanlı filmleri sevemiyorum ama bu film kesinlikle 6.6'dan daha fazlasını hak ediyor. Filmin sonundan da güzel bir anlam çıkıyor. Gerçekten de hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir.
ZEHRA G.
01 Kasım 2023
Çaylak
Çok sıkıldım, hep uyudum niye anlamadım :)) Sanırım zamanı değildi bu filmin :) Yine de karar sizin.
Kez U.
08 Haziran 2023
Çaylak
Zamanda yolculuk konusu hep böyle dünyayı kurtarma gibi konularda kullanılırken, burada farklı bir bakış açısı ile sosyal hayattaki durumu göstermesi çok hoşuma gitti. Gülerek başlayıp ağlayarak bitirdim :))
rıdvan K.
28 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Akşam akşam dert sahibi oldum :) Dram ile hafta sonu tadı arasında.
Ahmet Ç.
21 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Daha şimdi izledim, çok güzeldi, zamanın ne kadar hızlı akıp gittiğini çok iyi anlatıyor.
mahmut G.
20 Mayıs 2023
Çaylak
40 yaş altındakilerin izlemesi gereken bir film. Çünkü hayatlarını değiştirebilirler. 40 yaş üstündekiler zaten bu filmi biliyorlar ama yine de bir şansları daha olabilir.
Ayfer Y.
06 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Film izledikten insan gerçekten sorguluyor kendini.. Bazen yetişmek isteyip de yetişemediğimiz, plan yaparken neleri kaçırdığımızı çok iyi sekilde işlenmiş. Çok nefis bir film, izlerken hem keyif veriyor hem de hayatı sorgulatıyor.
Pinkmoon
10 Nisan 2023
Sıkı Üye
Film bence bir şans vermeye değer, önce şaşırtıyor ne oluyor diye sonraysa akıp gidiyor. Beni çok etkiledi, bazen geçen giden zamanda çok şey kaybediyoruz geri dönmek istesek de dönemiyoruz... İyi seyirler.
Daha fazla yorum1
era ora konusuera ora film yorumvakit varken film konusunetflix filmlerien yeni netflix filmlerizamanda yolculuk filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.