Külkedisi Adam 2005 tr-TR

Külkedisi Adam (2005)

(Dram - Spor)
2005
IMDB
8
(12) 4 102 0 5
101
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Aralık 2017

Bu tavsiyemde filmin konusuna değinmektense, bana yaşattırdıklarından bahsetmek istiyorum. Öncelike biz bizeyiz madem, film boyunca kendimi defalarca ya üzüntüden ya da mutluluktan ağlarken yakaladığımı söyleyebilirim. Bir yandan yokluğun nasıl bir durum olduğunu ince ince işlerken diğer taraftan da biraz çaba ve sabırla hayatın neler getireceğini nefis bir şekilde gösteriyor filmimiz.. Hele bazı sahneleri var ki aile içinde geçen, boğazıma bir yumruk oturdu ve uzun süre orada kaldı. Farklı duyguları size birlikte tattırabilen nadir filmlerden... Ayrıca Russell Crowe'un nasıl taş gibi bir oyuncu olduğunu en net şekilde görebileceğiniz film diyebilirim. Yanınıza peçetenizi de alın ve hemen izlemeye koyulun.. O ''Benden öyle kolay kolay gözyaşı düşmez...' laflarınızı da sonraya saklayın derim. Hadi tadını çıkarın! 

Külkedisi Adam - Cinderella Man

filmine yorum yap!
suat T.
10 Nisan 2024
Sıkı Üye
Dram filmi = bu film. Acıklı ah vah bir hikaye yerine; sorumluluk, hırs, bedel, sadakat, aidiyet gibi kavramları çok güzel işliyor. Beğenmeme gibi bir lüksünüz malesef yok.
Samet A.
14 Temmuz 2023
Çaylak
Film gerçekten güzeldi.. Çok teşekkür ediyorum tavsiyen için kaan.. gözden kaçırdığım güzel filmleri sayende buluyorum.
Uğur S.
09 Temmuz 2021
Çaylak
Uzun bir filmdi, başlarda sıkılabilirsiniz ama bence sabredin.
Mathilda9
03 Nisan 2021
Sıkı Üye
Beni çok etkiledi, gerçekten efsane bir film :) Kesinlikle izleyin.
Ahmet Y.
23 Ocak 2021
Sıkı Üye
Gerçekten başarılı bir film ama başlarda biraz sabırlı olmalısınız. Filmin bitiminde keşke ilk başları çok dikkatli izleseydim dediğim filmlerden. 0'dan Zirveye tırnaklarıyla kazıya kazıya çıkan bir adamı izliyoruz. Oyunculuklar muhteşem Kesinlikle İzleyin derim.
sıla ö.
17 Ocak 2021
Sıkı Üye
Çok etkileyici bir film. Bir babanın omuzlarındaki yükü ve bir insanın azmini, çalışarak neleri başarabileceğini gösteren ve tüm bunları da mükemmel şekilde aktaran bir filmdi.
eowyn
26 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Çok güzel bir filmdi duygular gerçekçiydi. Bu filmi izlemeden önce russell crowe'u çok sevmezdim artık çok başka bakıyorum bu adama. Neyse siz izleyin.
katilcivciv
10 Eylül 2020
Sıkı Üye
Film biraz fazla uzun olsa da kendini izlettiriyor. Kadın karaktere de ayrıca hayran oluyorsunuz.
Melis_z
12 Haziran 2020
Çaylak
İşte bu filmde Russell Crowe, "Russell Crowe" abimiz oldu. Bir kere tüm sahneler profesyonellikle çekilmiş. Bazı sahneler ağlatırken bazısı da acayip gaza getiriyor. Kısacası övüldükçe övülmesi gereken bir film :)
mujdat D.
23 Mart 2020
Çaylak
Gişede hak ettiği değeri göremese de mükemmel bir filmdir. Çok çok beğenilenler arasında olması gereken film. Mutlaka izleyin.
Daha fazla yorum2
cinderella man izlecinderella man konusucinderella man yorumcinderella man yorumlarcinderella man filmi konusuboks filmleriboks filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.