Kurdun Uyanışı 2015 tr-TR

Kurdun Uyanışı (2015)

(Dram - Macera)
2015
IMDB
6.7
12
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Şubat 2018
Filmimiz, 2 yıllığına kırsal kesimde yaşayan insanlara eğitim vermesi için gönderilen bir öğretmeni ve bir kurt ile olan bağını konu alıyor. Öğretmenimiz, nefis doğası ile Moğol düzlüklerinde bir köye geliyor ve buradaki vahşi yaşamdan ve kurtlardan çok etkileniyor. Üstelik etkilenmekle de kalmayıp bir kurt yavrusunu beslemeye başlıyor. Sonrasında ise hem kurt sürüsü hem de insanlar bu 2 sıkı dosta rahat vermiyor ve büyük bir mücadele başlıyor... Bölge muhteşem olduğu için düzlükleri, yeşil tepeleri ile filmin her sahnesinde nefis bir doğal şölen izleyeceksiniz. Bol maceralı, biraz duygulu, biraz da koşturmacalı bir film sizi bekliyor. Hadi tadını çıkarın!

Kurdun Uyanışı - Wolf Totem

filmine yorum yap!
Melike d.
29 Kasım 2020
Çaylak
İnsanlar arasındaki ilişkiler ve olaylar eksik kalmış. Ama filmin asıl amacı o coğrafyanın insanı, değişimi ve doğal hayat olduğu için keyif almanıza engel değil. Yaban tutkunuysanız hiç kaçırmayın. Doğal hayata dair konular çok gerçekçi işlenmiş.
Gökhan Özkol
29 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Film aslında gayet güzel ama bir şeyler eksik sanki, bazı şeyleri anlatmayı tam başaramamışlar. Çok daha güzel bir film olabilirdi, yine de izlenir.
wolf totem 2015wolf totem filmi konusukurdun uyanışı filmi konusukurdun uyanışı 2015film önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.