Kursk 2018 tr-TR

Kursk (2018)

(Dram - Tarihi)
2018
IMDB
6.5
(4) 5 29 0 5
29
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
1s 57dk
IMDB
6.5
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Mayıs 2019

Filmimiz, 2000 yılında yaşanan acı bir olayı konu alıyor. Tatbikat için sahaya çıkarılan Rus denizaltısı "Kursk", bazı patlamalar sonucu dibe çöküyor ve içindeki mürettebat feci bir hayatta kalma savaşı veriyor. "E yukarıdakiler ne yapıyor?" diyecek olursanız da "politika" bazı kararları almayı zorlaştırıyor, bu yüzden de zamana karşı bir mücadele veriliyor. Rusya duruma el atmakta zorlanınca birçok ülke yardım etmek istiyor fakat işte bildiğiniz üzre bu süreç de bu kadar kolay ilerlemiyor... Film hem oyunculukları, hem de o güne götüren çaresizlik dolu atmosferi ile beni fazlasıyla etkilemeyi başardı. Gördüklerime kızıp yumruğumu sıkarak izledim ve gördüklerimi sizin de görmeniz için bu filmi size şiddetle tavsiye ediyorum. Bürokrasinin, siyasetin, politikanın ve üst basamaklarda bulunan yetkili ama "kafasız" insanların nelere yol açtığını görün istiyorum. Yorumunuzu aşağıya yazmayı unutmayın.

Kursk - Kursk

filmine yorum yap!
mamicillo
20 Eylül 2021
Sıkı Üye
Filmi izledikten sonra birçok sahnesi aklınızda kalacaktır. Filmin konusu, yaşanmış bir olay olması haliyle insanı daha da etkiliyor.
eraycoskun
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Sırf kendi ülkeleri zayıf duruma düşmesin diye o kadar askerin canına mâl oldu yaptıkları, üzücü bir durum, sonuç olarak beğendim ama filmi boş zamanınız varsa izlemenizi öneririm.
Stargazer
18 Eylül 2020
Eğer filmleri empati kurarak izliyorsanız bu film size çaresizliğin ne demek olduğunu ezerek hissettirir.
Burçin K.
26 Aralık 2019
Çaylak
Film gerçekten etkileyici.
Rusya'nın askerlerine verdiği önemi ve olası ters durumlar için al-ma-dığı önlemleri gözler önüne seriyor. Bu yönüyle bana Netflix'in Çernobil dizisini hatırlattı. Sonuç olarak film gayet güzel. İzleyen herkesin beğeneceğini düşünüyorum.
kursk konusukursk filmi izlekursk filmi oyuncularıkursk filmi yorumlarımatthias schoenaerts filmlerilea seydoux filmleridenizaltı filmlerirus filmleri2018 film tavsiyesi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.