Sözün Değeri 2014 tr-TR

Sözün Değeri (2014)

(Dram - Savaş)
2014
IMDB
7.9
2s 6dk
IMDB
7.9
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Ocak 2022

Aranızdan Büşra, bu filmi izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler edip hemen konumuza geçiyorum.. Filmimiz; 1950'li yıllarda yaşanan Kore savaşı sırasında ailesiyle birlikte can havliyle kaçmaya çalışan küçük bir çocuğun hayatına odaklanıyor. Ufaklığımız o karmaşada küçük kız kardeşini ve babasını kaybediyor ve filmimizin dram tarafı da böylece başlamış oluyor. Gencimiz sonrasında türlü işlerde ekmeğini kazanmaya çalışırken bir yandan da geride kalan ailesine bakmak durumunda kalıyor... Öncelikle uzun filmler sizlik değil ise hemen diğer tavsiyelere geçin çünkü uzun mu uzun, kitap gibi bir film bu. Filmin atmosferi ve bıraktığı tat bizim "Ayla" filmini andırıyor. Süre uzun ve geçişler de çok fazla olunca biraz akış bozuluyor gibi olsa da sonlarına doğru durumu toparlıyor. Hem gözlerinizi nemlendirip hem de yer yer gülümseten film çok azdır. İşte bu da onlardan biri oldu benim için... Şöyle zamanım bol, etkileyici bir hayat hikayesine tanıklık edeyim diyorsanız bu Kore filmi tam sizlik olabilir... Ayrıca sonra çok sevdiğim şu tavsiyeme de göz atın derim... Hadi tadını çıkarın! 

Sözün Değeri - Gukjesijang

filmine yorum yap!
Kaan A.
10 Ocak 2024
Sıkı Üye
İlham verici, mesajları yerinde ve hikaye örgüsü kuvvetli bir yapıttı. Türk sinemasında da bu tarz yapımların olmasını dilerdim.
Hacer Ö.
20 Kasım 2022
Sıkı Üye
Tek kelimeyle muhteşem bir filmdi.. Evet uzundu ama heyecanla şimdi ne olacak diye keyifle izledim.. Biraz güldüm biraz ağladım.. Kesinlikle izlemelisinz.. Teşekkürler kaan.
ece K.
06 Temmuz 2022
Çaylak
Filmin konusu güzel ama film uzun. Ve filmi izlerken sıkıldım.
Zeynep
05 Haziran 2022
Sıkı Üye
Konu güzel düşünülmüş fakat işleyiş kısmı çok ağır ve çok uzun geldi bana, atlayarak izledim maalesef.
Betül Ö.
01 Şubat 2022
Sıkı Üye
İzlemesi zahmetli ama iyi bi film bu herkesin harcı değil denir ya bence öyle... ama güzel mi güzel.
kore filmlerigukjesijang konusugukjesijang filmi konusugukjesijang filmi yorumode to my father filmi konusuode to my father yorum

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.