Letchik 2022 tr-TR

Letchik (2022)

(Dram - Savaş)
2022
IMDB
6.6
13
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
1s 47dk
IMDB
6.6
BU FİLM
7.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Şubat 2022

Filmimiz, cesur bir 2. dünya savaşı pilotunun, savaş esnasında hasar alıp düşman kendini birden düşman topraklarında bulmasını ve sonrasını konu alıyor. Adamımız buz gibi havaya, açlığa ve vahşi hayvanlara karşı mücadele verirken bir yandan da Nazi askerlerinden kaçmaya çalışıyor... Öncelikle izleyeceğiniz bu filmi muhtemelen sağda solda pek görmediniz çünkü kendisi bir Hollywood değil Rus filmi. Şöyle karlı kışlı, izlerken üşüyeceğiniz bir macera filmi arayışındaysanız aradığınız filmin bu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Film yer yer sakinleşen tipik bir Rus filmi fakat bence ortalamanın üzerinde bir yapım. Üstelik gerçek de bir hikayeyi konu alıyor. Bu yüzden şans verin derim. Ayrıca şu tavsiyeme de bir göz atın derim... Hadi tadını çıkarın!

Letchik - The Pilot

filmine yorum yap!
Kazım U.
01 Mart 2022
Sıkı Üye
Tam Rusya-Ukrayna savaşı patlak verdi ve sen bu Rus filmini yayınladın kaan.. Kötü düşünmek istemiyorum sadece bi tesadüf diyorum seni yıllardır takip ettiğim için :) Film gayet başarılı bence. İyi bi hayatta kalma mücadelesi.
Mehmet C.
22 Şubat 2022
Sıkı Üye
Rus propaganda filmi iyi de bi film bana göre. Tabi hangi ülke kendi filminde kendi propagandasını yapmıyor ki? Çok savaş yok ama askeri bol bi film.
letchik filmiletchik konusuletchik filmi konusuthe pilot filmipilot filmirus filmlerirus filmi önerilerisavaş filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.