Love Rosie 2014 tr-TR

Love Rosie (2014)

(Komedi - Romantik)
2014
IMDB
7.2
(14) 4 98 0 5
IMDB
7.2
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
06 Haziran 2019
Bu tatlı film tavsiyesini aranızdan "Sümeyye Güneş" ve "Büşra Topal" farklı zamanlarda izlemem için bana göndermişler. İkisine de teşekkürler edip konumuza geçiyorum. Şimdi filmimiz, 5 yaşından beri çok sıkı 2 yakın arkadaş olan bir erkek ve kızı konu alıyor. Bu ikilimiz birlikte şahane zaman geçiriyor ve çılgınlar gibi eğleniyorlar, fakat 18 yaşlarında yaptıkları çok basit gibi görünen seçimler onları çok farklı yollara sokuyor ve onlar da aradan yıllar geçmesine rağmen bu durumu sorguluyor ve bir çıkış arıyorlar... Öncelikle başrollerdeki isimlerden olacak, bu konuyu onlarca kez izlemiş olmama rağmen bu film bana hiç klişe gelmedi. Bazen erkeğe kızdım, bazen ise kıza fakat ikisinin birlikte olduğu sahneleri daha çok sevdim diyebilirim. Bakmayın bu filmi size "Sevgili ile İzlemelik" kategorimde tavsiye ettiğime, arkadaş ortamında da keyifle izlenebilecek, ders çıkarttıracak bir film... E hadi tadını çıkarın!

Love Rosie - Love, Rosie

filmine yorum yap!
suat T.
07 Nisan 2024
Sıkı Üye
Türünün çok daha iyileri var, beklentiyi yüksek tutmamak gerek, temposu çok kararsız; romantik olmaya çalıştıkça dramatikleşiyor, şımarık ergen entrikalarıyla harmanlanmış çok yormayan çok da kendine hayran bıraktırmayan bir film. Bir çerez olsaydı leblebi olurdu.
beren K.
10 Temmuz 2023
Çaylak
En sevdiğim aşk filmi. 2-3 defa izledim. Çok ama çok şirin.
nisa
08 Temmuz 2023
Çaylak
Her yerde romantik komedi diye geçiyor ama komedilik bi özelliği yok bence ama yine de güzel film, hüzünlendiriyor; 7/10
Ecem1953
28 Nisan 2022
Çaylak
Çok tatlı bir filmdi çok ağladığım yerler oldu. Bana 'Cesaretin Var mı Aşka' tadında bir film gibi geldi. Bence izlenmeye değer bir film.
Saliha E.
25 Şubat 2022
Sıkı Üye
Bence çok tatlı bir filmdi. Çok sık romantik film izlemiyorum ama bu içine çekti beni.
Seçim S.
17 Kasım 2021
Çaylak
Film kötü mü değil ama şöyle "oh be filme bak" dedirten bi tarzı da yok. Bu beğendim ve beğenmedim butonları arasına bi tane de eh işte butonu mu koyulsa ne :))
Miraç I.
23 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Çok tatlı bir filmdi, izlerken hüzünlendiriyor ama bir şekilde sizi mutlu etmeyi de başarıyor.
Jennifer F.
14 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Tamamıyla kelebek etkisinin en anlamlı örneklerinden, hayatınızın bir anındaki küçük bir seçiminiz hayatınızın geri kalan yıllarını ne denli etkilediğini gösteren etkileyici bir romantik dramaydı benim için, tabi güldüren tatlı sahneleriyle birlikte güzel de bir filmdi beğendim ✌
destalyad
09 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Konu tam klişeye giderken güzel bir u dönüşü çekti. Sıkılmadan-yormadan ve karakterlere sövmeye başlamadan tadında geçti. Güzeldi.
ayten Y.
22 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Tatlı, romantizm odaklı ama yer yer eğlenceli kısımları da var. Lily Collins'in filmleri genel olarak tarzından bağımsız "en azından fena değil" kategorisine giriyor bence.
Daha fazla yorum4
love rosie izlelove rosie oyuncularılove rosie konusuromantik komedi filmleriaşk filmlerigençlik filmi tavsiyesifilm önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.