Lütfen Beni Öldürme 2006 tr-TR

Lütfen Beni Öldürme (2006)

(Fantastik - Dram)
2006
IMDB
7
(8) 4 29 0 5
27
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
6.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
12 Kasım 2019
Bu filmi aranızdan "Anıl Topal" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve filme geçmek istiyorum. Şimdi, izleyeceğiniz bu film, benim uzun zamandır karşılaştığım en orijinal senaryoya sahip. Monoton bir hayata sahip olan bir vergi memurumuz var. İşten eve, evden işe giden tiplerden. Fakat bir gün kafasının içinde bazı sesler duyuyor ve tüm dünyası birden değişmeye başlıyor... Çok bilindiği için buralarda size tavsiye etmediğim nefis "Truman Show" filmini beğenenlerdenseniz bu filmi de beğenirsiniz diye düşünüyorum. Başta da dediğim gibi filmin çok orijinal, hiç karşılaşmadığım uçuk bir senaryosu var. Bunun yanında, filmde hem komedi hem de dram ögeleri bulunuyor. Çok etkileyici bir yapım mı? Pek değil. Fakat şöyle hafta sonu izlenecek, farklı, kendine has atmosferi olan bir yapım mı? Kesinlikle... Bu film ile ilgili yorumunuzu çok merak ediyorum aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!

Lütfen Beni Öldürme - Stranger Than Fiction

filmine yorum yap!
akif K.
31 Ekim 2023
Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. İzleyin.
Nur K.
24 Temmuz 2021
Çaylak
Filmin orijinal bir senaryosu var. Bununla birlikte filmin ilk bir saatinde olay akışı stabil bir düzeyde işleniyor. Bu yüzden ilk bir saatinde bir miktar sıkılabilirsiniz. Asıl beklenen kısım sonraki bir saatte yaşanıyor.
ilknur K.
06 Şubat 2021
Çaylak
Konusu çok orijinal, keyifle izledim. Hani bazen yemek sipariş verir ve yerken izleyecek keyifli bir şeyler ararsınız ya; bu film de öyle. Ben de yemek eşliğinde izledim, tavsiye ederim :)
Mustafa
05 Şubat 2021
Usta Yorumcu
Filmin orijinal bir senaryosu var. İlk yarıyı atlatabilirseniz ikinci yarı çok daha merak uyandırıcı ve hareketli. Büyük beklentisiz izlenecek, ortalamanın bir tık üstü bir film.
ayten Y.
23 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Burada görüp izledim. Gerçekten çok güzel bir film. Konusu farklı ve bence işleyişi de güzel.
nur D.
09 Ağustos 2020
Çaylak
Orijinal konusuyla birlikte film, olayların nasıl gelişeceğini merak ettiriyor. İzlerken çok eğlendim.
eowyn
05 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Çok eğlenceliydi. Burada görünce hatırladım tekrardan. Türk yapımı bir benzeri de Bünyamin filmi.
elffi17
01 Nisan 2020
Çaylak
Sıkılmadan izledim. Senaryosu "He Loves Me" filmini anımsattı. Oldukça keyifliydi.
will ferrell filmleridustin hoffman filmleriilginç filmlerfantastik filmlerfantastik film önerilerilütfen beni öldürme imdblütfen beni öldürme konusustranger than fiction konusustranger than fiction imdbstranger than fiction izle

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.