Medyum 2012 tr-TR

Medyum (2012)

(Dram - Gizem)
2012
IMDB
6.2
(5) 4 26 0 5
25
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
6.2
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
19 Temmuz 2018
Filmimiz, "ruh çağırma", "telepati" gibi şeyler ile insanları kandıran şarlatanları piyasadan kazımakta kararlı 2 idealist bilimciyi konu alıyor. Çok büyük paralar götüren bu sahtekarların oyunlarını gün yüzüne çıkarmak için gece gündüz çalışıyorlar. Fakat çok ünlü kör bir medyum konu olunca işte işler biraz değişiyor... Öncelikle oyuncu kadrosu şahane. Bazı sahnelerdeki akıl oyunlarını da çok sevdim. Fakat dürüst olacağım, filmin ilk yarısı ile diğer yarısı arasında biraz fark var. Yani bazı kopukluklar ve ucu açık noktalar göreceksiniz. Bu da filmi bir miktar değiştiriyor fakat çok mu kötü? Tabi ki de değil. Sonlarına doğru da filmin izleyiciye göstermek istediği asıl şey var. İzleyen birkaç arkadaşım o kısma anlam veremediklerini söylediler fakat bence her şey gayet net olarak ortadaydı. Muhtemelen çoğu kişi gibi siz de sonlarına doğru biraz afallarsanız, "Kaan ne oldu şimdi? Neden öyle oldu?" gibi sorularınız olursa aşağıya bırakın, konuşup aydınlanalım. E hadi tadını çıkarın!

Medyum - Red Ligts

filmine yorum yap!
Aslı B.
19 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Usta oyuncu Robert De Niro olması filmi izlememdeki büyük etken. Konusu, işleyişi güzeldi. Dikkatli ve başka bir şeyle ilgilenmeden izlenirse, anlaşılabilir. Puanını tam hak eden bir film, ben beğendim.
Helinn
22 Şubat 2022
Sıkı Üye
Konu ve işleyiş gayet güzel sarıyo ama keşke eksikmiş gibi bitmeseydi.
Mustafa
01 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Filmin orta kısımlarında uyuyakalacaktım ki son sahneler bir nebze kurtardı. Başka film seçeneğiniz varsa ilk ona yönelin derim ama kötü de değil.
Özlem Ç.
15 Nisan 2019
Sıkı Üye
Neredeyse güzel bir film olacakmış! Robert De Niro'ya ve satır aralarından sarkan etkileyici metne rağmen olmamış. Finaldeki "sözde sürpriz" ise filmi kurtarmak bir yana iyice dibe çekmiş, fazla zorlama çünkü.
Aytek S.
08 Ocak 2019
Usta Yorumcu
sanki devamı olmalı...
red ligts filmired ligts filmi konusu2012 medyum filmired ligts 2012film önerilericillian murphy filmlerirobert de niro film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.