Midnight Sun 2018 tr-TR

Midnight Sun (2018)

(Dram - Romantik - Gençlik)
2018
IMDB
6.6
1s 31dk
IMDB
6.6
BU FİLM
7.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
19 Aralık 2022

Aranızdan Sevdanur Keskin ve daha birçok kişinin tavsiye olarak gönderdiği filmimiz, çocukluk yıllarından itibaren korunaklı bir şekilde büyüyen bir kızı ve onun, yeni tanıştığı biriyle arasında oluşan bağı konu alıyor... Genç kızımız, güneş ışığına maruz kalmamasını gerektiren XP hastalığı ile mücadele ederken bir yandan da kendi odasında hayatı yakalamaya çalışıyor. Fakat onun hayatını değiştiren asıl şey ise, yeni tanıştığı bu kişi ile arasında başlayan ilişki oluyor... Ben bu tür saf, temiz aşkları konu alan gençlik filmlerini seviyorum. Kendimi birden lise yıllarımdaki halimi düşünüp gülümserken buluyorum, bu filmde de birkaç kez kendimi anılarımı düşünürken yakaladım. Şöyle romantikli bir şeyler izleyeyim derken, filmdeki yoğun duygu beni şaşırtmayı başardı... Masum bir aşk, bolca gençlik ve yer yer hüzünlendirecek bir şeyler izlemek istiyorsanız bu tavsiyem sizlik olabilir. Olur da bunu beğenir ve 'Kaan benzer bir şeyler var mı?' derseniz de şu tavsiyeme de bir bakın derim... Hadi tadını çıkarın! 

Midnight Sun - Midnight Sun

filmine yorum yap!
Lbyvaonline N.
16 Temmuz 2023
Ben çok severek izledim ve beğendim. Filmin bazı sahneleri bana beni anımsattı. Belki de o yüzden çok beğenmişimdir.
beren K.
10 Temmuz 2023
Çaylak
Tipik gençlik filmlerinden. Kafa dağıtmalık güzel bi film. Çok beklentiye gerek olmadan sırf eğlencesine izlenir.
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Gençlik yıllarımda izlediğim zaman bana hissettirilen o duyguları çok özlemişim bu filmi izleyince tekrar hissetmek iyi geldi. Filmin konusu, oyuncuların tatlılığı ve güzel bir aşk konusu. Film gayet güzeldi..
E.N.A.
25 Mart 2023
Usta Yorumcu
Seviyorum bu tarz filmleri. İnsanın tekrar tekrar hayata dönüp sevdikleriyle geçirdikleri günleri ve neleri ne için ertelendiğini düşünmesine sebep oluyor.
midnight sun konusumidnight sun filmi konusumidnight sun yorummidnight sun filmi yorumromantik filmlergençlik filmlerigençlik filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.