Keith 2008 tr-TR

Keith (2008)

(Dram - Romantik)
2008
IMDB
7.4
(7) 3 32 0 5
22
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
25 Ağustos 2020

Sonunda bana "Ben bu filmi nasıl şimdiye kadar gözden kaçırmışım?!" dedirten filmleri çok seviyorum ve bu film de onlardan biri olmayı başardı... Filmimiz; okulun güzel mi güzel, popüler mi popüler bir genç kızıyla, okula eski kamyonetiyle gelen hafif serseri, salaş giyinimli gizemli gencinin bir derste aynı sırada buluşmasından sonra yaşananları konu alıyor... Her ne kadar hikaye buraya kadar fazlasıyla "klişe" koksa da film biraz ilerledikten sonra bunu aşıyor ve kendine has, çok farklı bir atmosfere bürünüyor... Biraz gençlik, biraz aşk, biraz da dram istiyorsanız tebrikler, çünkü izleyeceğiniz filmi buldunuz. Filmi gerçekten beğendim ve biter bitmez daha dumanı üzerindeyken hemen gelip size de tavsiye etmek istedim. Keşke biri de benim yerime izleyip bana tavsiye etse, ama maalesef o palyaço benim... İşin şakası bir yana, şöyle bir akşamınızı kurtaracak bir film. Şu tavsiyeme de mutlaka göz atın derim. Yorumunuzu mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Keith - Keith

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Almila Ö.
3 yıl önce
Sıkı Üye
Film izleyecek vakti anca yaratabildiğim için birkaç hafta aradan sonra siteye girip 'Kaan en son ne tavsiye ettiyse onu izleyeceğim türü önemsiz' dedim ve piyango bu filme çıktı. İyi ki de çıkmış çünkü film gerçekten çok güzeldi. Lise yıllarıma gidip geldim, iyi ki bu filme rast gelmişim. İzlemeyen varsa hemen izlemeli.
Zeynep
07 Ekim 2021
Sıkı Üye
Boş vakti değerlendirmek için güzel bir film, tadında bir keyfi vardı yeni romantik dram filmlerine benzemiyor.
Helinn
09 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Aşırı ponçik bi filmdi. Hep erteliyordum, 'bu zamana kadar nasıl izlememişim' dedim.
ayten Y.
15 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Tatlı bir film. Mutlaka izlenilmesi gereken bir film olmasa bile vakit geçirmek için iyi. Bu tarz filmlere göre klasik sayılabilecek bir sonu var ama o son, film boyunca verilen atmosfere çok uygun.
ekin A.
01 Ekim 2020
Ne olur izleyin ben bu filmi daha önce izlemediğim için pişman oldum, en sevdiğim lise filmi oldu.
Hazal C.
26 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Mantıken düşününce çocuğun yaptığı iyi bir şey değilmiş gibi geliyor, sonuçta birini üzmüş oluyor ama filmi izlerken hiç öyle gelmedi. Çok tatlı bir gençlik aşkı filmi izledim. Ama sonrasında üzerine düşününce yapılan hoş bir şey değil gibi geldi. Amaaan bilemedim siz izleyin en iyisi :)
Elirothfunboy
25 Ağustos 2020
Çaylak
Orta şeker bir film. Aman aman değil de boş vaktinizi doldurabilecek bir film.
keith filmi konusukeith filmi izlekeith filmi yorumkeith yorumkeith yorumlarsevgiliyle izlenecek filmleraşk filmlerien iyi gençlik filmlerigençlik filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.