Son Umut 2006 tr-TR

Son Umut (2006)

(Fantastik - Dram)
2006
IMDB
7.9
(10) 4 114 0 5
103
11
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
IMDB
7.9
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Ocak 2018
Dünyada her saniye binlerce, belki milyonlarca bebek dünyaya geliyor. Peki ya bu olay gerçekleşmeseydi? Yani artık bebek doğmasaydı? Hatta bir tık daha ileriye gidelim, dünya üzerindeki en genç insan 18 yaşlarında olsaydı? Okullar, parklar boş, dev bir sektör müşterisiz, en önemlisi de koca bir dünya insansız kalmış olsaydı? Bu senaryo bile insanı yeterince heyecanlandırmaya yetiyor değil mi? Ben yazarken heyecanlandım... İşte tüm bunların bir filmde buluştuğunu bir düşünsenize? Nefis olmaz mıydı? Oldu! Harika bir senaryo ile yola çıkan filmimiz, içinde birçok şeyi barındırıyor. Savaşın ve hastalıkların kol gezdiği gelecekte dünyada en sağlıklı yer olarak gösterilen Londra'da geçiyor filmimiz. İzlerken ben yoruldum, muhtemelen bitmeyen koşturmacadan siz de yorulacaksınız ama bu tatlı bir yorulma. Çünkü kurgu, filmin işleyişi nefis. Ben daha fazla anlatıp spoiler vermeden hemen gidip bir çırpıda izleyip gelin. Gelin ve aşağıya yorumunuzu bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Son Umut - Children of Men

filmine yorum yap!
Umur E.
25 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Toplumsal konular, aksiyon ve dram harmanı güzel bir film ama dram daha ağır bastığı için bana hitap etmiyor.
Yasemin B.
02 Nisan 2022
Çaylak
Son izlediğimden beri epey oldu ama enfes bir film, enfes çekimler... İzleyelim, izlettirelim.
E.N.A.
06 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Aksiyon, konu ve oyuncu seçimleri güzel olmasına rağmen olay akışında ve diyaloglar arasındaki bazı boşluklar filmden kopmama neden oldu. Belki ben çok detaylarla ilgilendiğim için de olabilir. Seyredilmeli mi? Kategorisinin hakkını kesinlikle veriyor, "bekleme yapma, izlemeye geç!"
Mathilda9
28 Mart 2021
Sıkı Üye
Çok yavaş ilerlediği için çok beğenmedim. Ama bu tarz filmleri sevenler için alternatif olabilir.
mamicillo
10 Aralık 2020
Sıkı Üye
"Abi ben sıra dışı bir film izlemek istiyorum" falan diyorsanız izlenebilecek gayet güzel ve sürükleyici bi film.
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Konu, hikaye, kamera açıları, kan harika. Farklı bir deneyim. Kesinlikle izleyin ve izlettirin. Tek sıkıntı kafeslenmiş, hapsedilmiş ve sonunda isyan çıkaran teröristlerin "Allahu ekber" diye bağırması. Burada ya farklı bir amaç var, ya da yanlış anlaşılma. Bir de Julianne Moore fake'i efsaneydi.
SPOILER [GÖSTER]
Gökçen Y.
23 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Filmdeki olayların yaşanabileceğini düşünmek ürkütücü ama olası; o yüzden bu tarz filmleri izlerken hep bir huzursuzluk hissediyorum. Bu tarzı çok beğenmesem de, bu film izlediklerimin arasında en iyilerden biriydi diyebilirim.
Aytek S.
19 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
tembellik, üreme ve sağlıksız beslenme insanlığın sonu olacak deniyor, yıllardır küresel ısınmaya inanmayanlar buna da inanmıyorlar ama imkansız denilen öngörüler ki birazcık düşünebilen sorgulayan her beyin bunu başarabilir, imkansız denilen filmler diziler hep gerçekleşti, neden olmasın ? ayrıca film çok güzel.
Erdem A.
30 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
çok güzel bir konunun başarılı bir şekilde işlendiği, izlenmesi gereken bir film.
....
25 Ocak 2019
Çaylak
Post apokaliptik filmlerin babaları:
1) Children of men
2) The road
Ikiside soluk ve koyu renkleriyle beni benden aldı izlemeden geçmeyin derim.
Daha fazla yorum0

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.