The Unforgivable 2021 tr-TR

The Unforgivable (2021)

(Dram)
2021
IMDB
7.2
(13) 4 48 0 5
43
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
16 Aralık 2021

Filmimiz, bir cinayet sonucu 15 yıllık hapis cezası alan bir kadının cezaevinden çıktıktan sonra yaşadıklarını konu alıyor. Yeni hayatında kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan güçlü kadınımız, tüm bunların yanında bir de kız kardeşini aramaya koyuluyor. Tabi bunlar olurken yer yer de geçmişe gidip, yıllar önce neler olduğunu hatırlıyoruz başrolümüz ile birlikte... Öncelikle 'sek' bir dram izleyeceksiniz. Soğuk atmosferi ve bir o kadar soğuk insanlarıyla tamamen hayatın içinden bir hikayeye konuk olacaksınız. Başrolümüz Sandra Bullock, filmi tam olarak sırtlıyor. Şöyle sakin ilerleyen, gerçek bir şeyler izlemek isterseniz bu filme bir şans verin derim. Film, duygu açısından beni kesinlikle tatmin etmeyi başardı... Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

The Unforgivable - The Unforgivable

filmine yorum yap!
Büşra D.
08 Ekim 2023
Sıkı Üye
Çok beğenemedim nedense sonu etkilemedi beni üzgünüm çok uzatmışlar.
Recep Ç.
30 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Ağır seyrediyor ama akışı güzel. Hikaye ve oyunculuk güzel. Ağır akan sular derin olur derler... Benim için de filmin derinliği önemli. Bu yüzden beğendim ve benim gibi düşünenlere izlemeyi tavsiye ederim. Zaman kaybı asla değil.
Mustafa
18 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Film genel olarak Sandra Bullock’un oyunculuğuyla ilerlemiş kabul ama onun haricinde de çok bir beklentiniz olmasın. Ortalamanın bir tık üstü diyorum çünkü 2 saat bu film için biraz fazla kaçmış, gereksiz uzamış.
Hacer Ö.
20 Kasım 2022
Sıkı Üye
Filmkolik birisi olarak şu kadarını söylemeliyim ki müthiş bir filmdi. Ters köşesiyle etkilenmedim dersem yalan olur, yine teşekkürler kaan.
matmazel
24 Ocak 2022
Çaylak
Sonu baya güzeldi. Akışı güzel, hiç kopmadan izleyebilceğiniz filmlerden.
Almila Ö.
13 Ocak 2022
Sıkı Üye
Sonu iyi dramdı yalnız... Sandra Bullock yaşlanmadı gitti. Aksiyon arayanlara göre değil ona göre.
Gökçen Y.
02 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Uzun zamandır böyle iyi bir dram izlememiştim, çok başarılıydı.
Serkan B.
26 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Filmin keskin bir başrolü var. Malum, bir dönemin aranan oyuncularından Sandra ablamız. Film ise akıcı işlenmiş ve etkileyici bir senaryosu var. Dikkat edilirse yakın zamandır Netflix, marka oyuncular ile iyi işler çıkarıyor.
Defne P.
24 Aralık 2021
Çaylak
Kadın başrollü filmler daha çok olmalı ve hepsini de desteklemeliyiz. Sinemada yıllarca erkek başroller köpürtüldü. Sandra Bullock şarap gibi bir oyuncu. Filmin soh sahnelerinde çok duygulandım.
Hypatia
24 Aralık 2021
Sıkı Üye
Sandra Bullock güzel oyunculuğunu gösteriyor izleyiciye. Konunun işlenişi ve verilen detay bilgiler başarılı. İzlemek için şans verin.
Daha fazla yorum3
the unforgivable konusuthe unforgivable film yorumthe unforgivable film konusuen yeni film önerilerien yeni netflix filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.