Najlepszy 2017 tr-TR

Najlepszy (2017)

(Dram - Spor)
2017
IMDB
7.4
(8) 5 27 0 5
27
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Ağustos 2018
Öncelikle söylemek istiyorum ki gerçek olay ve kişileri konu alan bir film izleyeceksiniz. Filmimiz, şu an 63 yaşında olan "Jerzy Gorski" ismindeki azimli bir sporcunun hayatını konu alıyor. Filmin ilk yarım saatinde uyuşturucu, alkol ve sigara bağımlısı "keş" bir gencin bitik halini izliyoruz. Sonrasında ise benim bu filmi "Gaza Getirsin" kategorime alma sebebim olan azimli bir sporcuyu... Yıllar içinde bu filmin değerinin daha iyi anlaşılacağını ve kulaktan kulağa yayılacağını düşünüyorum. Çünkü film gerek işlediği konusu, gerek ise kurgusu ile bence şahaneydi. Bağımlı birinin ve azimli bir gencin yaşadıklarını gayet açık bir şekilde anlatan bu film benden beğeniyi, Polonya sineması da koca bir alkışı kaptı. Şöyle "İçimde bir şeyleri harekete geçirsin" deyip biraz motive olmak isteyenlerdenseniz bu film tam sizlik... E hadi tadını çıkarın!

Najlepszy - Breaking the Limits

filmine yorum yap!
Baki E.
08 Mart 2024
Film biraz garip başladı. Karakterimiz depersonilasyon bozukluğu (kişiliksizleşme) yaşıyor gibi sezdim. Akıcıydı, herkesin izlemesi gereken bir film bence. Pek gaza getirdiği kısmına dahil olamadım ama dünyaya bağımlıların penceresinden baktırıyor.
Cantemur
26 Mart 2023
Film başlarda soğuk ve alaycı geliyor ve ilerledikçe başarı basamaklarını tahmin ediyorsun fakat teması her defasında derinlikli birkaç rengi de ortak ediyor. Kısacası; izleyin..
güven D.
01 Ocak 2023
Harikaydı tek kelimeyle.. Çok iyi tavsiye, bravo Kaan!
mamicillo
22 Eylül 2021
Sıkı Üye
Filmin ilk yarısında ölmesini istediğim bir karakter vardı, ikinci yarısında ise nasıl kazanacak diye merakla beklediğim bir karakter... Filmin zaman geçişleri hızlıydı ve genel anlamda uyuşturucu bağımlılığı üzerine işlenmiş bir konuydu. Hatta son anına kadar. İzlediğinizde ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız.
uykusarhosu
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Eğer bu film karşınıza çıktıysa, tereddüt etmeden izlemenizi tavsiye ediyorum.
Jennifer F.
15 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Çok başarılı bir zafer öyküsü. En dipten en zirve noktaya bir insanın nasıl gelebileceğinin başarılı bir örneği.
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Oldum olası sevmişimdir biyografi filmlerini. Bu film de sıkmadan kendini izlettirmeyi başardı. Gerçekten şahane bir yaşam öyküsü. İyi seyirler.
Nis M.
29 Mart 2020
Çaylak
Muhteşem bir filmdi... Teşekkürler.
2017 filmleribreaking the limits filmi konusunajlepszy filmifilm önerilerigaza getiren filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.