Nasipse Adayız 2020 tr-TR

Nasipse Adayız (2020)

(Dram - Politik)
2020
IMDB
6.7
(6) 3 26 0 5
18
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
5.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Ağustos 2021

Aranızdan Hamit'in tavsiyesi ile izlediğim bu film, aranızdan bazılarını hiç çekmeyecekken, benim gibi bazılarınızı da kesinlikle yakalamayı başaracak. Yani ortası olmayan bir film bu... Filmimiz, İstanbul'da bir ilçenin belediye başkanlığına aday olmak isteyen bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. Tanınmış da bir doktor olan adamımız, bu süreçte kendini çok farklı ortamlarda, çok farklı insanlarla, hiç beklemediği sohbetleri yaparken buluyor... Öncelikle film o kadar gerçek ki, bir film değil de, bir siyasinin aday olma sürecini izliyor gibi hissediyorsunuz. Dönen muhabbetler, göreceğiniz karakterler hepsi de gerçek ve hepsi de aramızda. Film bu gerçekliği müthiş bir şekilde yansıtıyor. Ercan Kesal da rolünün hakkını fazlasıyla veriyor tabi. Eğer bu konulara biraz ilginiz varsa, Türk siyasetinin röntgenini çekmeyi başaran bu filme mutlaka bir ara şans verin derim. Yorumlarınızı da aşağıya bırakmayı unutmayın. Hadi tadını çıkarın! 

Nasipse Adayız - Nasipse Adayız

filmine yorum yap!
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Filmin vermek istediklerini göz önünde bulundurursak film izlenir. Biraz ağır atmosferi olduğu için sıkabilir ama işlenen konu için iyi denilebilir. Daha iyisi de olabilir tabi ki.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Vasat yapım, zaman kaybı. TV filmi. Yakında yeniden çıkar televizyonda.
Helinn
22 Şubat 2022
Sıkı Üye
Çooook yavaş ilerliyor çok gereksiz ve anlamsız sahneler var. Düşünce güzel, idare eder bi film ama daha iyi olabilirdi.
saygielci
08 Ekim 2021
Çaylak
Bu tarz filmleri sevenler için güzel. Senaryo aslında varolan bir gerçekliği yansıtıyor ama uzuuuun ve sakin bir şekilde :) İyi mi? evet. Daha iyisi yapılabilir mi ? Evet.
mamicillo
23 Eylül 2021
Sıkı Üye
Bir zamanlar belediye başkan aday adayının fotoğrafçılığını yapmıştım ve bu filmi izlerken bunları resmen gördüm. O lüzumsuz güruh, sürekli yalakalık ve dedikodu hali. Filmin gerçekçi bir yapısı var ve rahatsız edici çok fazla yönü var. İzlerken yer yer utandığınız, huzursuz hissedebileceğiniz olaylar olacak. Tavsiye ederim.
Emre G.
18 Eylül 2021
Çaylak
Ehh yani diyorum. Evet ülkemizdeki siyasetin durumunu anlatıyor ama yani; herkes böyle bir film çekebilir.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.