Nefesini Tut 2016 tr-TR

Nefesini Tut (2016)

(Gerilim - Suç)
2016
IMDB
7.1
(86) 4 428 0 5
415
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
86 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
08 Aralık 2017

Sıradan bir hırsızlık ne kadar farklı anlatılabilir? Ya da senarist kafasıyla düşünün. Bir hırsızın bir eve gizlice girmesini nasıl farklı bir şekilde seyirciye izletebilirsiniz? Ben bir sürü farklı senaryo düşündüm filmi izlemeden, fakat izlediğim bu şey, yazdığım tüm senaryolardan 3-4 kat yukarıda. Tek bir olay nasıl bu kadar akıcı ve bu kadar farklı anlatılabilir hala şaşkınım. Kör bir ev sahibimiz ve evdeki parayı çalmaya çalışan genç bir hırsız grubumuz var. Fakat işte o işler öyle olmuyor.. Her sahnesinde ayrı gerileceksiniz. Hatta film bittikten sonra bile bir süre etkisini üzerinizden atamayacaksınız. Hani izlerken ''kaç kızım kaç'', ''işte o kapıyı açma ya..'' diye oturduğumuz yerden karaktere yön vermeye çalıştığımız filmler var ya, heh işte o filmlere bir yenisini ekleyin. Kahvenizi de kapın ve gerilim dolu bu nefis filmin tadını çıkarın!

Nefesini Tut - Don't Breathe

filmine yorum yap!
taner G.
25 Ocak 2024
Çaylak
Harbi ismine munhasır izlerken nefesinizi tutuyorsunuz, beklemediğim aklımın ucundan geçmeyen bir sahne vardı, 10/8.
ÇETİN Ö.
29 Ağustos 2023
Çaylak
Gerim gerim gerilyorsunuz izlerken, iyi bi filmdi, tavsiye ederim.
anyone
25 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Bu filmi de ilk başta basit "Korku filmi" olarak görüyordum hep ancak hiçte öyle değilmiş.. Dün "The Room" filmi, bugünde bu film psikolojimi alt üst etti ya.. Filmde olan bütün sahneler baya gericiydi. Üstelik izlerken kriz geçirdim resmen hem de her sahnede slfldjdkjh böyle her hücrenizin tamamen gerilmesini istiyorsanız mutlaka izlemelisiniz!
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Arkadaşlarıma da tavsiye ettiğim bir film bu, adının hakkını veriyor.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
2 kere izledim, ikinci kez izlememde ne olacağını bildiğim halde gerçekten nefesimi tutarak izledim, çok iyiydi çok.
Aslı B.
27 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Harika bir film. İzlemeye başladığımda aman ne olabilir ki en fazla demiştim ama öyle değilmiş. Gerçekten insan nefesini tutarak izliyor. İkincisi de var bu filmin onu da izledim ama ilki kadar güzel değil. Bazı filmleri izleyip tekrar gördüğüm zaman unutuyorum sonunda ne olmuştu diye ama bu film, sonunu ve içeriğindeki birçok sahneyi unutmadığım nadir filmlerden, izleyin siz de unutamayacaksınız...
dromomani
13 Şubat 2023
Bu filmi çıktığı sene flash belleğe indirip okula götürmüştüm. Akıllı tahtada sınıfla izlemek istiyordum (hem de ekran kocamandı), iyi ki öyle yapmışım. İzlerken yanımdaki arkadaş sürekli beni sarsıp kaçsana kızım diyordu. 3-4 kez farklı arkadaş gruplarıyla da izledim. Tavsiye edilir.
Hacer Ö.
06 Aralık 2022
Sıkı Üye
Gerçekten film izlerken bi ara nefesimi tuttuğumu fark ettim... Gerim gerim geren müthiş bi filmdi. Hop oturup hop kalktım. İzlediğinizde bana hak vereceksiniz. Bu serinin devamını da izleyin derim... İyi seyirler.
Bülent K.
04 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Bu kadar basit bir konu ile seyirciyi nasıl hep tetikte ve gerilimde tutmayı başarıyorlar anlayamadım. İster istemez sahnelerde oyuncuların yerine kendinizi koyuyorsunuz ve istemsizce heyecanlanıyorsunuz. Zamanın nasıl geçtiğini anlamak istemeyeceğiniz bir zaman dilimine sahipseniz izleyin bence. Tavsiyedir.
Emetullah A.
02 Ağustos 2022
Gerçekten izlerken nefesimi tuttuğum harika bir filmdi.
Daha fazla yorum76
dont breathe konusudont breathe izledont breathe yorumlarnefesini tut izlenefesini tut imdbnefesini tut oyunculargerilim filmlerigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.