Oblivion 2013 tr-TR

Oblivion (2013)

(Aksiyon - Bilim Kurgu)
2013
IMDB
7
(20) 4 249 0 5
236
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Aralık 2017

Farklı bir dünya tadında nefis bir film tavsiyesi geliyor! Üstelik Tom Cruise'umuz da baş rolde... Dünya bitmiş, insanlar ise Titan'a taşınmışlar. Dünyadaki kalan suyu ise enerji elde etmek için dev makineler ile dönüştürmeyi akıl etmişler. Fakat dünya tehlikeli bir gezegen halini almış. İşte tam da burada devreye Tom abimiz giriyor ve amacı enerji elde eden bu okyanus üzerindeki devasa türbinleri korumak. Sonraları ise iş çok karışıyor ve filmin beyin yakan kısımlar baş gösteriyor... İlk izlediğimde Tom Cruise'un her şeyden kaçıp gittiği o yeşil huzurlu bölgeden çok etkilenmiştim. İzlediğinizde muhakkak sizi etkileyen sahnelerden biri olacak. Daha da anlatmayayım da geç olmadan filme dalın. E hadi tadını çıkarın!

Oblivion - Oblivion

filmine yorum yap!
Alperen
24 Mart 2024
Usta Yorumcu
Bilim kurgu sevmeyen ve bu türde az film seyretmiş biri olmama rağmen izlerken ben bunu daha önce izledim sanki hissiyatına kapıldım, demek istediğim; diğer bilim kurgu filmlerinin pek ötesine geçememiş bir film olmuş ama yine de sonuna kadar sıkılmadan izletti kendini. Film adına en beğendiğim şeyler görsel sunum ve müzikleri oldu. Hikaye ise çok sıradan ve onu bile fazla yüzeysel işlemişler. Çok iyi bir oyuncu kadrosuna da sahip ancak birçoğu fazla ön planda değil. Bilim kurgu tutkunuysanız izlemenizi tavsiye ederim. Son olarak bu filmi neden beyin yaksın kategorisine koydun çok merak ettim doğrusu Kaan :)
Aslı B.
09 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Farklı bir dünya filmlerini çok sevmem seçici davranırım ama bu film muhteşemdi. Yeteri kadar beğenilip övgü almadığı fikrindeyim. Oyuncular müthiş, Morgan Freeman varsa zaten, o kibriti çakma sahnesi yok mu?.. Aksiyona, bilim kurguya doyuran bir film. Tom Cruise mükemmel ötesi bir oyuncu, rolüne çok yakışmış. Ondan başkası da olamazdı, düşünmeden izleyin.
Bülent K.
01 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Geleceğin dünyasını anlatan filmler daima hoşuma gitmiştir. Ütopya veya distopya olsun bir nebze hepsinin gerçek olacağına inanıyorum... Bu film de geleceği güzel işlemiş, umarım her şey daha güzel olur. Tom Cruise varsa zaten izlenir diyenlerden olduğum için bence güzel filmdi.
Eren T.
05 Mayıs 2022
Çaylak
Bu filmi 2 kere seyrettim, ortalamanın bi' tık üstünde bir film. Tom Cruise iyi oynamış konu da iyi işlenmiş. 7.5/10
Ayhan B.
31 Mart 2022
Usta Yorumcu
Üst düzey değil ama izlenir, tabii vasat üstü 6.5/10
Ayfer Y.
09 Mart 2022
Sıkı Üye
Tom Cruise yine yapmış yapacağını. Çok iyi bi filmfi. Kaliteli bir yapım.
mahmut K.
17 Şubat 2022
Tek kelimeyle eksiksiz bir film. Favorilerim arasındadır.
Axinel
22 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Bazen hayatımın da aynı bu filmdeki gibi olduğunu düşünüyorum. Tavsiye mi; kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
10 üzerinden 10 film, izleyin pişman olmazsınız.
Büke alayunt
29 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Tom Cruise ve yine mükemmel bir film. Bilim kurgu izlemek isteniyorsa kesinlikle izlenmeli..
Daha fazla yorum10
oblivion konusuoblivion izleoblivion oyuncularoblivion yorumoblivion yorumlarbilim kurgu filmleribilim kurgu filmi önerilerien iyi bilim kurgu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.